Terje Langli tar VitaePro hver dag!

Terje Langli tar VitaePro hver dag!

Terje Langli er en merittert langrennsløper som har vunnet både VM- og OL-gull. I dag arbeider han som selger og tilbringer mange timer på veien. Selv om Terje la opp for mange år siden, liker han å holde seg i form.

Aktiv langrennsløper på 90-tallet

Terje Langli er et kjent navn og ansikt for mange nordmenn. Fra han debuterte i World Cup i langrenn i 1986 har han hatt en fantastisk karriere frem til han la opp etter Kollen-femmila i 1996. Under VM i 1991 vant han 10 kilometer klassisk og under OL i 1992 fikk han bronse på 30 kilometer klassisk. Han var også med da stafettlaget vant gull i OL i 1992, samt i VM i 1993.

Mange timer i bilen

Etter endt langrennskarriere har Terje fortsatt å jobbe innen idretten i mange år. Han har hatt jobber som smøresjef og sportssjef, og deretter har han jobbet med salg til idretten i egne selskap. I dag jobber Terje fortsatt med både salg og idrett, i jobben som selger av sportsutstyr og sportsklær.

Som selger er Terje mye ute og reiser og det blir mange timer i bilen. Terje som fortsatt liker å være aktiv og holde seg i form. – VitaePro passer godt det livet jeg lever, med mye stillesitting, men også høyt tempo når jeg tar meg en treningsøkt. Jeg har det liggende i bilen, så jeg ikke glemmer å ta det, smiler han.

– Jeg ble oppmerksom på VitaePro noen år tilbake, og har ikke angret på at jeg ga kosttilskuddet en sjanse. VitaePro er mitt faste kosttilskudd og jeg tar det hver dag.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og brusk. Nå inneholder VitaePro Plus også energivitaminet B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. 

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for de 2 første mnd.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Prøv VitaePro Plus til halv pris - med ingredienser for muskler og brusk!

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for første 2 mnd.

Kjøp Les mer
kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

1) MUSKLER

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

2) BRUSK

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

3) IMMUNSYSTEM

  • Selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

4) HJERTE

  • Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

5) REDUSERER TRETTHET

  • Vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

6) BESKYTTER CELLENE

  • Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.