Kvalitet

Vi på VitaeLab fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess.

Kvalitet er viktig for oss på VitaeLab, derfor gir vi dette temaet ekstra oppmerksomhet. Vårt mål er å tilby deg de beste kosttilskuddene.

Kvalitetsingredienser

Vi legger stor vekt på deres opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss et miljøvennlig omega 3.

GMP produksjon

Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP. 

Kvalitetssikring

Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som VitaeLab benytter i sine kosttilskudd, samt for den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene våre. Vi følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

VitaeLabs kvalitetssjef har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges: Produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av produkteffekt. Vi har også egen forsknings- og utviklingssjef som følger forskningen på våre ingredienser og sammensetning.

Lang erfaring

Vår kundservice har årelang erfaring, og svarer gjerne på spørsmål om våre kosttilskudd og deres virkning. Du er velkommen til å sende oss forslag og kritikk. Det hjelper oss til å kunne tilby enda bedre produkter og tjenester til våre kunder.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og brusk. Nå inneholder VitaePro Plus også energivitaminet B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. 

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for de 2 første mnd.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Prøv VitaePro Plus til halv pris - med ingredienser for muskler og brusk!

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for første 2 mnd.

Kjøp Les mer
kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

1) MUSKLER

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

2) BRUSK

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

3) IMMUNSYSTEM

  • Selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

4) HJERTE

  • Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

5) REDUSERER TRETTHET

  • Vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

6) BESKYTTER CELLENE

  • Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.