Kvalitet

Vi på VitaeLab fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess.

Kvalitet er viktig for oss på VitaeLab, derfor gir vi dette temaet ekstra oppmerksomhet. Vårt mål er å tilby deg de beste kosttilskuddene.

Kvalitetsingredienser

Vi legger stor vekt på deres opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss et miljøvennlig omega 3.

GMP produksjon

Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP. 

Kvalitetssikring

Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som VitaeLab benytter i sine kosttilskudd, samt for den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene våre. Vi følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

VitaeLabs kvalitetssjef har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges: Produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av produkteffekt. Vi har også egen forsknings- og utviklingssjef som følger forskningen på våre ingredienser og sammensetning.

Lang erfaring

Vår kundservice har årelang erfaring, og svarer gjerne på spørsmål om våre kosttilskudd og deres virkning. Du er velkommen til å sende oss forslag og kritikk. Det hjelper oss til å kunne tilby enda bedre produkter og tjenester til våre kunder.

 

Bestill VitaePro - vinn en drømmereise verdt 150.000kr!

Bestill VitaePro - vinn en drømmereise verdt 150.000kr!

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, og inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen.

Introduksjonstilbud - bestill nå:
HALV PRIS - kr 169,- for første 2 måneder!

Bestill VitaePro - vinn en drømmereise verdt 150.000kr!

Prøv NYE VitaePro til halv pris - et av Nordens mest brukte kosttilskudd!
Introduksjonstilbud:
Kun kr 169,- for første pakke!

Kjøp Les mer
kr 338,00 kr 169,00

VitaePro inneholder ingredienser med EU-godkjente helsepåstander:

1) MUSKLER

  • VitaePro inneholder nå mer vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

2) BRUSK

  • VitaePro inneholder nå mer vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

3) IMMUNSYSTEM

  • VitaePro inneholder nå mer selen samt vitamin C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

4) HJERTE

  • VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon.*

5) REDUSERER TRETTHET

  • VitaePro inneholder nå mer vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

6) BESKYTTER CELLENE

  • VitaePro inneholder nå mer av antioksidantene selen og vitamin C som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

*Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg EPA og DHA per døgn.