VitaePro Plus - kvalitetssikret for idrettsutøvere!

VitaePro Plus - kvalitetssikret for idrettsutøvere!

Som et av de første kosttilskuddene på det norske markedet har VitaePro Plus nå blitt Informed-Sport sertifisert. Dette betyr at produktet er kvalitetssikret for idrettsutøvere!

Informed-Sport sertifisert

VitaePro Plus har fått den internasjonale annerkjennelsen av en Informed-Sport sertifisering, hvilket innebærer at VitaePro Plus nå er kvalitetssikret for idrettsutøvere!

VitaePro Plus er nå Informed-Sport sertifisert, hvilket betyr at kosttilskuddet er kvalitetssikret for idrettsutøvere. VitaePro Plus er et av de første kosttilskuddene på det norske markedet som har fått den internasjonalt anerkjente Informed-Sport sertifiseringen.

Hva innebærer Informed-Sport?

Informed-Sport programmet er et uavhengig, eksternt kontrollsystem hvor produktene analyseres fortløpende. Analysene utføres av LGC, et laboratorium i England, som er verdensledende innen antidopinganalyser med over 30 års erfaring innen det området.

For at produktet skal sertifiseres, gjennomføres det først en nøye kontroll og bedømming av produktets fremstillingsprosess. Denne prosessen innebærer bland annet at flere kriterier må oppfylles og at mange tester blir gjennomført. Når et produkt har fått Informed-Sport sertifiseringen, vil alle nye produkter bli analysert. Testene sikrer at produktene ikke inneholder noen stoffer som er forbudt innenfor idrett, før kosttilskuddene kan selges videre til kunder.

 

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

1) MUSKLER

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

2) BRUSK

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

3) IMMUNSYSTEM

  • Selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

4) HJERTE

  • Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

5) REDUSERER TRETTHET

  • Vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

6) BESKYTTER CELLENE

  • Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.