Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og brusk. Nå inneholder VitaePro Plus også energivitaminet B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. 

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for de 2 første mnd.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Prøv VitaePro Plus til halv pris - med ingredienser for muskler og brusk!

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for første 2 mnd.

kr 348,00 kr 174,00

Hvilken effekt har ingrediensene i VitaePro Plus?

VitaePro Plus er NY og enda BEDRE - nå også med energivitaminet B12! VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, og inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen.

For musklene

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Med årene skjer det endringer i kroppen. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

For brusk

Brusken fungerer som støtdempere i ledd. Leddbrusk danner en glatt glideflate over enden på knoklene og hjelper leddene til å bevege seg jevnt og friksjonsfritt. Brusk består hovedsakelig av vann og det faste bindemiddelet kollagen. Kroppen produserer kollagen selv, men prosessen avtar med alderen. VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

For immunsystem

Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro Plus inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.

For hjerte

VitaePro Plus inneholder de essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er sentrale for flere funksjoner i kroppen. DHA og EPA er såkalte lange flerumettede omega 3-fettsyrer. DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA.

Beskytt kroppen med antioksidanter

VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering skjer når vi utsettes for f.eks. stress, forurensninger, UV-stråling eller harde fysiske belastninger. Kroppen reagerer da ved å produsere økte mengder av reaktive oksygenforbindelser. Denne ubalansen mellom antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser kalles for oksidativt stress.

Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer oksygenforbindelser som oppstår som biprodukter når kroppen forbrenner oksygen. Det kan sammenlignes med en bil som forbrenner bensin og danner eksos som biprodukt. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men hvis det dannes for mange av disse, kan det føre til oksidativt stress som kan angripe cellene våre.

Reduserer tretthet og utmattelse

VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 er viktig for mange funksjoner i kroppen, blant annet for nervesystemet og dannelsen av blodceller. Vitaminet B12 er med på å fornye arvestoffet (DNA), og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.