Jubileumslotterivilkår

Arrangør av lotteri:
VitaeLab AS
Sjølyst plass 3
0278 Oslo

Perioden for lotteriet er 01.01. - 31.03.2022.

Lotteritrekningen vil bli gjennomført blant alle kunder i VitaeLab AS sitt norske kunderegister som har aktive abonnement den 31. mars 2022. For å delta i lotteriet må du være over 18 år og bosatt i Norge. 

Premiene er:

  • 10 stk Rock Machine Crossride INT e450 Touring (verdi 27 900 kr)
  • 20 stk aktivitetsklokker Polar Unite (verdi 1 499 kr)
  • 100 stk ryggsekk Bergans Vengetind 22 (verdi 1100 kr)

Premiene kan ikke overføres til andre, byttes mot kontanter eller andre produkter. Gevinster med verdi som overstiger 10.000 kroner er skattepliktig.

Vinneren trekkes 4. april 2022.

Vinneren vil få beskjed om premien personlig på telefon, e-post eller brev via informasjonen i kunderegisteret innen 14 dager etter trekningen. Dersom vinneren ikke svarer på VitaeLab AS innen en uke, utløper retten til premien og VitaeLab AS har rett til å trekke en ny vinner.

Premien vil bli levert til vinneren i posten i henhold til en særskilt avtalt tidsplan. Lotteripremien vil bli levert til adressen i kunderegisteret til vinneren av lotteriet.

Eventuelle produksjonsfeil og reklamasjoner håndteres av premieleverandører. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på info@vitaelab.no eller telefon 98 70 14 01 så hjelper vi deg.

VitaeLab AS har rett til å publisere vinnerens navn på selskapets nettside, sosiale medier, kundemagasinet og annet relevant markedsføringsmateriell/kanaler.

Deltagelse i konkurransen forutsetter behandling av personopplysninger. Du kan lese nærmere om dette i vår personvernerklæring.

Ansatte i selskap som inngår NutraQ AS eller den ansattes familie kan ikke delta i konkurransen.

Nå kun