flygende_vitaepro_1200x600-min_v2.jpg

Nyhet for ledd!

VitaeLab har hjulpet mennesker til en bedre hverdag gjennom effektive kosttilskudd av høyeste kvalitet i over 20 år. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling slik at du som kunde til enhver tid får det beste produktet. Derfor er det en glede å fortelle at VitaePro nå har fått en ny sammensetning.

VitaePro sin formulering

I den nyeste formuleringen av VitaePro har vi tilsatt enda mer av planteekstraktet Boswellia serrata og lagt til ingrediensen – mangan som har flere viktige funksjoner i kroppen. En av dem er å ta vare på bindevevet som blant annet finnes i leddene, leddbånd og brusk.

Med enda mer av Boswellia serrata for leddkomfort

Nye VitaePro inneholder mer av planteekstraktet Boswellia serrata som har blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd. Nå inneholder VitaePro hele 125 mg av ekstraktet.

Flere studier har vist at planteekstraktet Boswellia serrata har positiv effekt på leddene ved å holde dem komfortable. I 2014 ble det gjennomført en omfattende gjennomgang av forskningsstudier av planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, hvor det ble konstatert at Boswellia serrata var en av de plantene som hadde best effekt av 33 planter som inngikk i studien. (Cochrane Review* 2014).

Ingrediensen mangan

VitaePro sin nyeste ingrediens er mangan. Antioksidanten mangan bidrar til normal dannelse av bindevevet, som blant annet finnes i ledd, leddbånd og sener. Bindevevet forbinder musklene med skjelettet og gjør det mulig for kroppen å bevege seg.

Ingredienser for flere funksjoner i kroppen

VitaePro inneholder fortsatt de samme gode ingrediensene for muskler, energinivå, immunsystem, hjerte og blodomløpet. Kjernen i VitaePro er fortsatt de samme planteekstraktene som har gjort VitaePro til folkets favoritt siden 2002.

En kapsel = daglig dose av vitamin D for muskler

Muskelmassen og muskelstyrken din påvirkes av blant annet aktivitetsnivå, kosthold og alder. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv og å få i seg de næringsstoffene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold, ved blant annet å sørge for å ha nok vitamin D i kroppen - året rundt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Effektive ingredienser for immunsystemet

Vår moderne livsstil med faktorer som forurensing, ubalansert kosthold, stress og solstråling utsetter kroppens immunsystem for store påkjenninger. Intensiv trening og alder kan også påvirke immunforsvaret. Riktig kosthold kan hjelpe ditt immunforsvar til å fungere normalt. VitaePro inneholder flere ingredienser for immunsystemet: vitaminene B12, C og D samt mineralet selen, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Olivenekstrakt og omega 3 for hjertet og blodomløpet

Olivenekstrakten i VitaePro inneholder en av de viktigste komponentene i oliven – antioksidanten hydroksytyrosol. Ingrediensen beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for god blodsirkulasjon i blodårene. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 beskytter blodomløpet og er bra for hjertet**.

Overskudd i hverdagen med VitaePro

VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Disse vitaminene kan ikke dannes i kroppen, og vi er derfor avhengige av å få dem tilført via et sunt og variert kosthold.

Vitamin B12 finnes hovedsakelig i animalske produkter som kjøtt, fisk, melk, ost og egg. Derfor må vegetarianere, og spesielt veganere, passe på å spise tilstrekkelig med vitaminet. Eldre mennesker må også være nøye med å få i seg tilstrekkelig med vitaminet fordi evnen til å ta opp B12 fra maten reduseres med alderen.

Planteekstraktene som bidro til VitaePro sin suksess

Fargerike grønnsaker, bær og frukt er rike på plantestoffene karotenoider som beskytter plantene mot sollys. Karotenoider er kjent for å ha viktige funksjoner i naturen. Noen av dem kan omdannes til vitamin A, mens andre som astaxanthin, lutein og zeaxanthin beskytter plantene mot sterkt lys. Ved å spise fargesterke bær, grønnsaker og frukt får vi i oss omtrent 40 ulike karotenoider med hver sin oppgave i kroppen. Helt siden 2002 har plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin vært en del av sammensetningen i VitaePro, og bidratt til kosttilskuddets suksess.

Plantestoffene i VitaePro kommer fra naturlige kilder. Astaxanthinet kommer fra mikroalgene Haematococcus pluvialis dyrket under kontrollerte forhold. Mikroalgaen produserer astaxanthin for å beskytte seg mot sterkt lys. Algen er i utgangspunktet grønn, men når den stresses av for eksempel UV-lys vil den produsere astaxanthin og skifte farge til rødt. Skalldyr, laks og ørret får den kjente rødfargen sin fra astaxanthin-rik diett.

Plantestoffene lutein og zeaxanthin gir oransje farge til gresskar, mais og eggeplommer. Lutein og zeaxanthin i VitaePro er ekstrakter fra stor fløyelsblomst Tagetes erecta. Planten har tradisjonelt blitt brukt som mat og kosttilskudd i flere kulturer.

VitaePro har vært et av de mest populære produktene for muskler og ledd i 20 år, og over 150 000 kunder i Norden bruker kosttilskuddet hver eneste dag. Hele 88 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 85 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.***

* Cochrane er en internasjonal uavhengig forskningsdatabase innen helse og omsorg. Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier innen valgte tema og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning.
** Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt ved 250 mg DHA og EPA.
*** Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 Vitae- Pro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • VitaePro - løsningen for muskler og ledd
  • Inneholder ingredienser med dokumentert effekt
  • Nå kan du prøve til -50% + Collagen Duo i gave

Nå kun 174,00 349,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun