VP-GIFT_hero_desktop_NEWbadge_yellow_1200x600-min.jpg

VitaePro – ny og bedre!

Det er en glede å fortelle våre kunder at VitaePro er blitt fornyet, og den nyeste sammensetningen inneholder enda flere effektive ingredienser for å støtte flere viktige funksjoner i kroppen.

VitaeLab jobber kontinuerlig med produktutvikling, slik at vi kan tilby et produkt som møter våre kunders ønsker og behov. I tillegg ønsker vi å tilby et produkt som har mest mulig effektive ingredienser av høyeste kvalitet for å skape et grunnlag for et liv i bevegelse, med spesielt fokus på muskler og ledd. 

Nå også med sink for immunsystemet

VitaePro inneholder nå mineralet sink som påvirker en rekke ulike funksjoner i kroppen. Sink er et nødvendig mineral som finnes i alle kroppens celler. Mange er kjent med sink, spesielt for dens effekt på immunsystemet. I tillegg bidrar sink til å støtte de normale kognitive funksjonene og beskytter cellene mot oksidativt stress. Sink støtter også kroppens evne til å opprettholde normalt hår, hud og negler. Sink finnes ikke naturlig i kroppen og må derfor tilføres via kosten. Spesielt veganere og eldre bør bære ekstra oppmerksomme på å få i seg en tilstrekkelig mengde sink. Anbefalt daglig inntak er 9 milligram for menn og 7 milligram for kvinner.

Vitamin B1 for hjertet

Vi har også tilsatt vitamin B1, kalt tiamin, som er et essensielt vannløselig vitamin som finnes i nesten alle celler i kroppen vår. Vitamin B1 har effekt for å blant annet regulere hjertets normale funksjon. Vitamin B1 støtter også de normale psykologiske funksjonene og normal funksjon av nervesystemet. I tillegg har vitamin B1 en positiv effekt på normal energiomsetning. Siden vitaminet er et vannløselig vitamin, er det daglige inntaket fra mat avgjørende for oss. Anbefalt daglig inntak for voksne er 1,2-1,5 milligram for menn og 1,0-1,2 milligram for kvinner.

Godt for muskler og ledd

Vi er i bevegelse store deler av livene våre. Skjelettet, musklene og leddene dine jobber sammen for at du skal kunne røre på deg. Det er en forutsetning at alt fungerer som normalt for at du skal kunne holde deg aktiv gjennom livet. Et balansert kosthold i kombinasjon med bevegelse er nøkkelen til å opprettholde sunne muskler og ledd. Bevegelse i form av styrketrening er en skånsom måte å styrke musklene på. Styrketrening er viktig fordi i tillegg til å bygge muskelmasse, kan du også forebygge belastningsskader og styrke skjelettet.

Ved å ta en VitaePro-kapsel om dagen, tilfører du muskler og ledd viktige næringsstoffer. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, og planteekstraktet Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd.

Kvalitetsingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen

Helt fra starten har planteekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin vært nøkkelingredienser i VitaePro. Ettersom vi ønsker å utvikle det beste produktet for muskler og ledd, har VitaePro kontinuerlig blitt videreutviklet for å kunne møte våre kunders ønsker og behov. I tillegg til planteekstraktene, inneholder VitaePro flere kvalitetsingredienser for hele kroppen din: Boswellia serrata, omega-3 fettsyrer (DHA og EPA), vitamin B12, C, D3 og E, mangan, selen, og nå også sink og vitamin B1. Derfor er VitaePro et førstevalg for mange og et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden, spesielt for de som ønsker å ta vare på sine muskler og ledd.

Hjelper tusenvis til et mer aktivt liv

Alle har forskjellige utgangspunkt og mål for sin egen helse, men de allsidige fordelene med VitaePro passer for alle. Uansett om du ønsker å støtte dine muskler og ledd, immunforsvaret eller kanskje redusere tretthet, kan du ved å ta en VitaePro-kapsel om dagen gi kroppen din viktige næringsstoffer som støtter flere viktige funksjoner. Siden 2002 har VitaePro hjulpet hundretusener med å leve et aktivt liv i bevegelse, hvor hele 89 % av kundene våre opplever at de har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro.*

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med sink for immunsystemet
  • Prøv NYE VitaePro til 50% + gave

Nå kun 179,00 358,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun