vitaepro_frontpage_hero_lottery_mobile_1200x600_1221_NO-min.jpg

VitaePro fyller 20 år!

Fra en garasje med to norske gründere og en god idé i 2002, har kosttilskuddet VitaePro vokst til å bli et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden i dag.

Historien bak VitaePro

Hvert produkt har sin historie. VitaePro sin historie begynte i 2002 da to nordmenn kom bort i over et forskningsstudie om planteekstraktet astaxanthin og valgte å satse på det for å lage et kosttilskudd for en bedre helse. Trygge, stabile jobber ble sagt opp, og de tok steget ut i en ny gründertilværelse med kontor ved kjøkkenbordet og lager i garasjen. Allerede fra første reklameannonsen kom bestillingene rennende inn og bekreftet stor etterspørsel etter produktet. Fornøyde kunder ble den beste reklamen og bidro til at VitaePro raskt ble hele Norges kosttilskudd for muskler og ledd. Siden oppstarten har kundene fortalt om sine erfaringer med VitaePro i TV-reklamer og andre typer annonser. Dette konseptet har senere blitt kopiert av andre i bransjen, så vel som i andre typer av bransjer.

Helse på abonnement

Kosttilskudd er ingen mirakelpille som kan forandre liv over natten. Endringene tar tid og krever regelmessig bruk over en lengre periode. Derfor kom VitaePro-gründerne på en abonnementsmodell som var ganske nytt for kosttilskudd på den tiden. Abonnementet ville sikre regelmessig bruk og gi kundene mulighet til å kjenne effekten. Levering rett i postkassen som «går av seg selv» er fortsatt en kjærkommen løsning for våre kunder.

Kvalitet og effekt

To faktorer har vært spesielt viktige for VitaePro gjennom alle årene: kvalitet og effekt. Trygge ingredienser av høyeste kvalitet, med dokumentert effekt har alltid vært kjernen i produktet. Basert på visjonen om å utvikle det beste produktet for muskler og ledd på markedet, har VitaePro blitt tilført nye ingredienser opp gjennom årene for å alltid være i front og i tråd med vitenskapen. Vi blir alltid glade avfor å se at produktet innfrir forventningene: 88 % av kundene våre opplever en effekt på muskler og ledd. 85 % føler at VitaePro hjelper dem med å være mer aktive og hele 9 av 10 av kundene anbefaler VitaePro til andre*.

Vekst og kvalitet

Fra å ha startet med to personer med en god idé i 2002, har VitaePro vokst til å bli et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. Selskapet bak VitaePro, VitaeLab, har en rekke kosttilskudd som bygges på de samme grunnpilarene - kvalitet og god effekt. Selskapet inngår nå i konsernet NutraQ, som i sin tur er eid av det anerkjente Orkla-konsernet.

Vi feirer med alle våre kunder

Vi ønsker å feire 20 år med et stort jubileumslotteri hvor vi trekker hele 130 premier. Ta del i feiringen og vinn flotte premier! I premiepotten har vi 10 elsykler, 20 aktivitetsklokker og 100 tursekker.

Alle kunder er automatisk med i lotteriet

Lotteriet blir heldigitalt i år og vi skal bruke kundenummeret for å trekke ut de heldige vinnere. Du trenger ikke å gjøre noe for å delta. Vi trekker vinnerne 04.04.2022.

Lykke til!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

 • &nbs

  &nbs

 • Lotteri vilkår

  Arrangør av lotteri:
  VitaeLab AS
  Sjølyst plass 3
  0278 Oslo

  Perioden for lotteriet er 01.01. - 31.03.2022.

  Lotteritrekningen vil bli gjennomført blant alle kunder i VitaeLab AS sitt norske kunderegister som har aktive abonnement den 31. mars 2022. For å delta i lotteriet må du være over 18 år og bosatt i Norge. 

  Premiene er:

  • 10 stk Rock Machine Crossride INT e450 Touring (verdi 27 900 kr)
  • 20 stk aktivitetsklokker Polar Unite (verdi 1 499 kr)
  • 100 stk ryggsekk Bergans Vengetind 22 (verdi 1100 kr)

  Premiene kan ikke overføres til andre, byttes mot kontanter eller andre produkter. Gevinster med verdi som overstiger 10.000 kroner er skattepliktig.

  Vinneren trekkes 4. april 2022.

  Vinneren vil få beskjed om premien personlig på telefon, e-post eller brev via informasjonen i kunderegisteret innen 14 dager etter trekningen. Dersom vinneren ikke svarer på VitaeLab AS innen en uke, utløper retten til premien og VitaeLab AS har rett til å trekke en ny vinner.

  Premien vil bli levert til vinneren i posten i henhold til en særskilt avtalt tidsplan. Lotteripremien vil bli levert til adressen i kunderegisteret til vinneren av lotteriet.

  Eventuelle produksjonsfeil og reklamasjoner håndteres av premieleverandører. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på info@vitaelab.no eller telefon 98 70 14 01 så hjelper vi deg.

  VitaeLab AS har rett til å publisere vinnerens navn på selskapets nettside, sosiale medier, kundemagasinet og annet relevant markedsføringsmateriell/kanaler.

  Deltagelse i konkurransen forutsetter behandling av personopplysninger. Du kan lese nærmere om dette i vår personvernerklæring.

  Ansatte i selskap som inngår NutraQ AS eller den ansattes familie kan ikke delta i konkurransen.

Nå kun