VL_ALL_1200x600_Biff_bladpersille_parmesansalat_Vitaelab.jpg

Biff med bladpersille- og parmesansalat

Forleng sommerfølelsen med en deilig grilloppskrift med biff og persillesalat. Hvis du ikke har noen grill ute, kan du godt bruke en grillpanne innendørs. Enket, sunt og velsmakende!

Grillet biff med parmesan- og bladpersillesalat (4 pers)

Grillet biff: Parmesan- og persillesalat:
- 4 biffer av indrefilet av okse (ca.150 g stykk)
- 2 ss olivenolje
- salt
- svartpepper
- rød chillipepper hvis du vil ha mer smak
- 1 liter bladpersille
- 50 g høvlet parmesan
- 1 rødløk
- 2 ss rødvinseddik
- 2 ss sukker
- 1 ss olivenolje

Slik gjør du:

Skrell rødløken, og skjær den i tynne skiver. Legg skivene i en kasserolle sammen med rødvinseddik og sukker. Kok opp og sett til siden for avkjøling, dekket med folie. Bland bladpersille, parmesan og den avkjølte rødløken. Smak til med 1 ss olivenolje (av god kvalitet) og sjyen fra løken.

Pensle resten av oljen på biffene, og krydre dem på begge sider med salt og pepper. Grill biffene på varm grill, eller i en grillpanne, ca. 5 minutter på begge sider avhengig av tykkelsen og hvor godt stekt du ønsker dem. Server biffene sammen med salaten.