karl-loper-1200x600.jpg

Karl Mortensen

Karl Mortensen nyter i dag livet som pensjonist etter å ha jobbet som brannmann i mange år. Han har alltid vært aktiv, og elsker å løpe i skogen eller gå turer med hunden. Han bor i Røyse utenfor Hønefoss sammen med samboer og hund. Han har en stor familie med tre barn og sju barnebarn, så det er ofte mye liv og røre i hjemmet.

Alltid vært aktiv

Karl har alltid levd svært aktivt. Han har alltid vært glad i ulike aktiviteter som løping, gå på ski og gå lange turer med hunden. – Jeg trives når jeg kan være aktiv, og spesielt liker jeg når jeg kan være ute i naturen på ulike måter, forteller Karl.

Valgte VitaePro

Karl er bevisst på å leve sunt og ønsket å finne et kosttilskudd som passet han og hans måte å leve på. Valget falt på VitaePro, som han hadde sett reklamer for og visste hadde hjulpet mange.

Føler seg sprek

Karl har nå brukt VitaePro en lengre periode og er veldig fornøyd. – Jeg er glad jeg ga VitaePro en sjanse, smiler han!

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med sink for immunsystemet
  • Prøv NYE VitaePro til 50% + gave

Nå kun 179,00 358,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun