VL_ALL_1200x600_Terje_Langlie_Wife_Vitaelab.jpg

Terje Langli

Terje Langli er en merittert langrennsløper som har vunnet både VM- og OL-gull. I dag arbeider han som selger og tilbringer mange timer på veien. Selv om Terje la opp for mange år siden, liker han å holde seg i form.

Aktiv langrennsløper på 90-tallet

Terje Langli er et kjent navn og ansikt for mange nordmenn. Fra han debuterte i World Cup i langrenn i 1986 har han hatt en fantastisk karriere frem til han la opp etter Kollen-femmila i 1996. Under VM i 1991 vant han 10 kilometer klassisk og under OL i 1992 fikk han bronse på 30 kilometer klassisk. Han var også med da stafettlaget vant gull i OL i 1992, samt i VM i 1993.

Mange timer i bilen

Etter endt langrennskarriere har Terje fortsatt å jobbe innen idretten i mange år. Han har hatt jobber som smøresjef og sportssjef, og deretter har han jobbet med salg til idretten i egne selskap. I dag jobber Terje fortsatt med både salg og idrett, i jobben som selger av sportsutstyr og sportsklær.

Som selger er Terje mye ute og reiser og det blir mange timer i bilen. Terje som fortsatt liker å være aktiv og holde seg i form.

– VitaePro passer godt det livet jeg lever, med mye stillesitting, men også høyt tempo når jeg tar meg en treningsøkt. Jeg har det liggende i bilen, så jeg ikke glemmer å ta det, smiler han.

– Jeg ble oppmerksom på VitaePro noen år tilbake, og har ikke angret på at jeg ga kosttilskuddet en sjanse. VitaePro er mitt faste kosttilskudd og jeg tar det hver dag.

Bestill
  • For et liv i bevegelse

VitaePro

  • VitaePro - for et aktivt liv i bevegelse
  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Få gratis kollagentilskudd i gave

Nå kun 164,00 328,00

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun