Om VitaeLab

VitaeLab selger kosttilskudd direkte til forbruker. Våre produkter er basert på ingredienser av høy kvalitet fra anerkjente leverandører.

 • Lang erfaring
  Vi har lang erfaring med våre produkter og hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål om våre tilbud, kosttilskudd og hvordan de fungerer. Du er velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice eller lese mer om ingrediensene i våre kosttilskudd på faktasiden.
 • VitaeLab i flere land
  VitaeLab AS ble etablert i 2002, og i dag tusenvis av fornøyde kunder i Norden. Vi startet opp i Sverige og Finland i 2008, Danmark i 2010, samt Nederland i 2019. VitaeLabs hovedkontor ligger i Oslo, der vi sitter i lyse og moderne lokaler. VitaeLab markedsfører åtte ulike varemerker, der VitaePro er det største.
 • Strenge krav til produkt og kvalitetssikkerhet
  Hos VitaeLab legger vi stor vekt på å jobbe innenfor de rammene myndighetene til enhver tid setter. Vi har retningslinjer som sikrer kvalitet i alle ledd under produksjonsprosessen. Vi har en egen kvalitetssjef som sikrer at produktenes ingredienser og markedsføring er innenfor de retningslinjene som myndighetene til enhver tid krever. Vi er opptatt av at vi kan dokumentere den produkteffekten som markedsføres.
 • Kvalitetssikkerheten
  Produkt og kvalitetssikkerheten forsikres også gjennom de strenge krav vi stiller til våre leverandører og produsenter og ikke minst til oss selv.
 • Good Manufacturing Practice
  Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.

Automatisk leveringsservice

VitaeLabs automatiske leveringsservice er tilpasset dine behov og ønsker. Kundeservice har lang erfaring med våre produkter og hjelper deg gjerne med å sette sammen en pakke som passer for deg.

Fordeler med vår automatisk leveringsservice

 • Du får lavere pris enn i butikk
 • Du får kosttilskudd direkte hjem i postkassen
 • Du har alltid tilgang til kosttilskudd
 • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
 • Gratis kundemagasin i forsendelsen
 • Tilpasses dine ønsker og behov

Hvordan fungerer automatisk leveringsservice?

Forsendelsen kommer direkte hjem i din postkasse innen 2 uker fra vi har mottatt din bestilling. En forsendelse inneholder kapsler for ditt produktintervall, vårt kundemagasin VitaeNytt, informasjon og faktura. Om du ikke ønsker et annet tidsintervall på forsendelsene dine, får du automatisk en ny leveranse seks uker senere. Det tilkommer porto på kr 49. Du har ingen binding- eller oppsigelsestid, og du kan når du måtte ønske det ta en pause i dine leveranser gjennom å ta kontakt med vår kundeservice.

Nå kun