VitaeLab_sin_hyggelige_kundeservise_1200x600-min.jpg

Kontakt oss

Kontakt oss på VitaeLab sin kundeservice. Vår kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttillskuddene, som blant annet VitaePro, kan fungere for akkurat deg og din situasjon.

Kundesenter

Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd, antioksidanter, omega 3 eller annet som gjelder kosttilskudd og helse er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Kontakt oss

  • Telefon til kundeservice: 98 70 14 01
  • Mail til kundeservice: kundeservice@vitaelab.no
  • Åpningstider: Alle hverdager mellom klokken 08:30 og 16:30.
  • Ønsker du å dele din historie med oss? Da kan du registrere deg i skjemaet her eller kontakte vår kundeservice.
  • Kontonummer for kunder: 1430.10.15691
  • Du trenger KID-nr for å betale til oss, dette er oppgitt på fakturaen. Skulle du ha mistet fakturaen, ta kontakt med vår kundeservice.

Presse

  • Alle henvendelser fra journalister vedrørende vårt selskap, våre produkter eller våre ansatte kan sendes til pressekontakt: media@vitaelab.com

Åpenhetsloven

  • Fra og med 1. juli 2022 trådte åpenhetsloven i kraft i Norge. Henvendelser knyttet til Åpenhetsloven kan sendes til: media@vitaelab.com

NutraQ Norway AS / VitaeLab 

Postadresse Besøksadresse Organisasjonsnummer
VitaeLab
Postboks 3034 Elisenberg, 0207 Oslo
Sjølyst plass 3, 0278 Oslo

993 905 607


Avtalegiro

Vi tilbyr våre kunder å opprette avtalegiro, som gjør det enklere å være kunde hos oss. AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Det vil si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato. Les mer om avtalegiro her.

Bestilling/Avbestilling

Ønsker du å bestille VitaePro eller andre produkter fra oss kan du gå inn her.

For å avbestille, vennligst ring vår kundeservice på 98 70 14 01 eller send oss en e-post kundeservice@vitaelab.no. Oppgi gjerne ditt kundenummer. Åpningstid på hverdager: 08:30 til 16:30.

Nå kun