VL_VL_ALL_1200x600_1907_Male_phone_Customerservice.jpg

Kontakt oss

Kontakt oss på VitaeLab sin kundeservice. Vår kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttillskuddene, som blant annet VitaePro, kan fungere for akkurat deg og din situasjon.

Kundesenter

Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd, antioksidanter, omega 3 eller annet som gjelder kosttilskudd og helse er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

På grunn av forholdsregler tatt i forbindelse med Corona-viruset, kan det ta litt lenger tid å nå vår kundeservice. Vi gjør vårt beste, og vil svare deg så raskt vi kan. Vi beklager dette og håper på din forståelse i denne spesielle situasjonen.

Telefon
Kundeservice: 98 70 14 01

Kontakt via mail
Du kan benytte kontaktskjemaet, eller send en mail til oss på kundeservice@vitaelab.no. Vi besvarer din e-post angående kjøp og bestillinger innen 48 timer fra henvendelsen er mottatt. Gjelder hverdager.

Åpningstider
Alle hverdager mellom klokken 08:30 og 16:30

Pressekontakt
Alle henvendelser fra journalister vedrørende vårt selskap, våre produkter eller våre ansatte kan sendes til: media@vitaelab.com

Postadresse
VitaeLab AS
Postboks 3, Manglerud
0612 Oslo

Besøksadresse
Enebakkveien 117
0680 Oslo

Kontonummer for kunder:
1430.10.15691

Du trenger KID-nr for å betale til oss, dette er oppgitt på fakturaen. Skulle du ha mistet fakturaen, ta kontakt med vår kundeservice.

Organisasjonsnummer
993 905 607

Avtalegiro

Vi tilbyr våre kunder å opprette avtalegiro, som gjør det enklere å være kunde hos oss. AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Det vil si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato. Les mer om avtalegiro her.

Bestilling/Avbestilling

Ønsker du å bestille VitaePro eller andre produkter fra oss kan du gå inn her.

For at avbestille, vennligst ring vår kundeservice på 98 70 14 01 eller benytt kontaktskjemaet og oppgi "avbestilling" som emne. Oppgi gjerne ditt kundenummer.

Kontakt oss

Kontak oss

Ring kundeservice på 98 70 14 01

Nå kun