oeistein-i-skogen-med-hund_vitaepro_1200x600-min.jpg

VitaePro - for et liv i bevegelse

Har du behov for mer bevegelse i hverdagen din? VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen. Dette populære kosttilskuddet har hjulpet mange.

Med en unik kombinasjon av effektive ingredienser har VitaePro siden 2002 hjulpet flere tusen nordmenn med å leve et mer aktivt liv. 

Riktig ernæring er viktig for hverdagsutholdenhet og aktivitet. Takket være et variert kosthold får kroppen vår nok vitaminer, antioksidanter og fettstoffer. Disse næringsstoffene er viktige for å støtte flere av kroppens funksjoner, samt bidra til å opprettholde energien i hverdagen. Å ha gode spisevaner i en travel hverdag er nødvendigvis ikke alltid like lett. Dersom man ikke får i seg alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger hver eneste dag, kan kosttilskudd være et lurt tillegg. 

En energisk følelse skapes av en kropp som spiller på lag

VitaePro er utviklet for å hjelpe mennesker til å kunne leve et aktivt liv i bevegelse. VitaePro inneholder en unik kombinasjon av flere effektive ingredienser; sterke naturlige antioksidanter, planteekstrakter, flere forskjellige vitaminer og viktige omega 3-fettsyrer som alle støtter ulike funksjoner i hele kroppen. Sammen bidrar ingrediensene til blant annet muskel- og leddhelse, immunsystemet og hjertehelsen.

Når kroppen får i seg alle nødvendige næringsstoffer, er det lettere å føle seg uthvilt og holde seg i aktivitet. VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 92 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. 

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder sink og selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE:  Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Nå kun