VP_News_NO_30s_v2_heart_1200x600.jpg

VitaePro - for et liv i bevegelse

Har du behov for mer bevegelse i hverdagen din? VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen. Dette populære kosttilskuddet har hjulpet mange.

Med en unik kombinasjon av effektive ingredienser har VitaePro siden 2002 hjulpet flere tusen nordmenn med å leve et mer aktivt liv. Den nyeste versjonen av VitaePro inneholder også olivenekstrakt. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet.

Riktig ernæring er viktig for hverdagsutholdenhet og aktivitet. Takket være et variert kosthold får kroppen vår nok vitaminer, antioksidanter og fettstoffer. Disse næringsstoffene er viktige for å støtte flere av kroppens funksjoner, samt bidra til å opprettholde energien i hverdagen. Å ha gode spisevaner i en travel hverdag er nødvendigvis ikke alltid like lett. Dersom man ikke får i seg alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger hver eneste dag, kan kosttilskudd være et lurt tillegg. 

En energisk følelse skapes av en kropp som spiller på lag

VitaePro er utviklet for å hjelpe mennesker til å kunne leve et aktivt liv i bevegelse. VitaePro inneholder en unik kombinasjon av flere effektive ingredienser; sterke naturlige antioksidanter, planteekstrakter, flere forskjellige vitaminer og viktige omega 3-fettsyrer som alle støtter ulike funksjoner i hele kroppen. Sammen bidrar ingrediensene til blant annet muskel- og leddhelse, immunsystemet og hjertehelsen.

Når kroppen får i seg alle nødvendige næringsstoffer, er det lettere å føle seg uthvilt og holde seg i aktivitet. VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. 

Hjertehelse fra oliven og omega 3-fettsyrer

Hjertet er kjernen i både kroppen og sirkulasjonssystemet vårt. Derfor er det viktig å ta vare på det hele livet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som kan påvirke blodstrømningen gjennom blodårene. På denne måten kan både hjertet og blodomløpet utføre sine viktige funksjoner. Funksjonen til antioksidanter er å beskytte cellene, vevene og organene i kroppen vår mot skadelig oksidasjon.

De viktigste kildene til polyfenol i kostholdet vårt er oliven og olivenoljer. Gjennom den industrielle prosesseringen mister olivenolje delvis den viktige antioksidanten før de når tallerkenene våre. På grunn av dette er varierer innholdet av polyfenoler i olivenolje mye. For å få helseeffekt fra antioksidanten, bør man få i seg 20 g eller 0,2 dl olivenolje**, hver dag. Samme mengde med olivenolje-polyfenol er nå også lagt til i VitaePro. Kombinasjonen av olivenekstraktet og omega 3-fettsyrene i VitaePro er godt for hjertet, da begge ingrediensene har hver sin effekt for å støtte hjerte- og sirkulasjonshelsen***.

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.
** Den positive effekten oppnås ved inntak av 1 kapsel med 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
*** Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

VITAEPRO INNEHOLDER INGREDIENSER MED POSITIV EFFEKT PÅ FLERE FUNKSJONER I KROPPEN:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Nå kun