VL_FI_1200x600_Boswellia_Serrata.jpg

Boswellia serrata er bra for ledd!

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ta vare på muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd.

I hundrevis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det bidrar til å holde leddene komfortable.

Ingredienser for dine muskler og ledd

VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har positiv effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 89 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**!

5 grunner til å prøve VitaePro

  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Ingredienser for immunforsvaret, samt bidrar til å redusere tretthet
  • Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata - for ledd
  • Produktet leveres direkte hjem i din postkasse, og det er ingen bindingstid
  • Nå får du prøve til halv pris - spar hele 50 %

 

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder sink og selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE:  Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med Collagen Duo i gave
  • Prøv NYE VitaePro til -50%

Nå kun 189,00 378,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun