Faktasider

VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Boswellia_Serrata_Bottle.jpg

Boswellia serrata

I tusenvis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det har en behagelig virkning på ledd.

Boswellia serrata er et tre som vokser både i Asia og Afrika og har blitt brukt i India i tusenvis av år for å vedlikeholde sunne ledd. Væske trekkes ut fra treet på en skånsom måte, slik at det ikke skader veksten av treet. Den tørkes til en gummiaktig bit som planteekstraktet kommer fra.

Moderne forskning anerkjenner ekstraktets effekt på ledd. Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe til å unngå ømme ledd og holde leddene komfortable.

Forskning på Boswellia serrata

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge gruppene som fikk planteekstraktet betydelig forbedring på leddfunksjonen.

Et Cochran review (2014) undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt. Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg

Studier viser til at Boswellia serrata er trygt å spise, med et daglig inntak på opptil 2500 mg / kg kroppsvekt. Imidlertid anbefales ikke Boswellia serrata for gravide eller de som prøver å bli gravide.

Planteekstraktet Boswellia serrata

Den første generasjonen av VitaePro kom i 2002 og ble raskt til et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. I årene etter det har VitaePro blitt videreutviklet, og flere ingredienser har blitt lagt til. Dette har gjort VitaePro til et stadig mer allsidig kosttilskudd som er godt for enda flere funksjoner i kroppen. 

I 2019 ble formuleringen av VitaePro forsterket med planteekstraktet Boswellia serrata, som gir behagelige og komfortable ledd.

Bestill
  • Nå enda bedre for hjertet

VitaePro

  • NYHET! Nå enda bedre for hjertet
  • Også godt for muskler, ledd og immunsystem
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 169,00 338,00

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun