Faktasider

VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Boswellia_Serrata_Bottle.jpg

Boswellia serrata

I tusenvis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det har en behagelig virkning på ledd.

Boswellia serrata er et tre som vokser både i Asia og Afrika og har blitt brukt i India i tusenvis av år for å vedlikeholde sunne ledd. Væske trekkes ut fra treet på en skånsom måte, slik at det ikke skader veksten av treet. Den tørkes til en gummiaktig bit som planteekstraktet kommer fra.

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i hundrevis av år. Planteekstraktet er kjent for at det kan bidra til å holde leddene komfortable.

Langtids bruk av Boswellia serrata viser at urten er trygg å spise. Imidlertid anbefales ikke Boswellia serrata for gravide eller de som prøver å bli gravide.

Planteekstraktet Boswellia serrata

Den første generasjonen av VitaePro kom i 2002 og ble raskt til et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. I årene etter det har VitaePro blitt videreutviklet, og flere ingredienser har blitt lagt til. Dette har gjort VitaePro til et stadig mer allsidig kosttilskudd som er godt for enda flere funksjoner i kroppen. 

I 2019 ble formuleringen av VitaePro forsterket med planteekstraktet Boswellia serrata, som bidrar til behagelige og komfortable ledd.

Bestill
  • En løsning for muskler og ledd

VitaePro

  • VitaePro - for et aktivt liv i bevegelse
  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Få gratis kollagentilskudd i gave

Nå kun 164,00 328,00

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun