Faktasider

VL_VL_ALL_1200x600_1909_Facts_Calamari_salad.jpg

Calamari

Calamari (blekksprut) er en miljøvennlig og bærekraftig kilde til omega 3.

Calamari er en type blekksprut som ikke er utrydningstruet, og er derfor et godt valg som omega 3-kilde.

Calamari - en bedre kilde til omega 3

Calamari er naturlig rik på DHA; den viktige og riktige omega 3-fettsyren.

Ved et daglig inntak av 250 mg DHA har fettsyren tre viktige funksjoner i kroppen som bidrar til:

  • Hjertets normale funksjon
  • Å opprettholde normalt syn
  • Å opprettholde normal hjernefunksjon

Bærekraftig og økovennlig

Calamari er en type blekksprut som ikke er utrydningstruet og som forplanter seg veldig raskt; gjennomsnittlig livslengde er mindre enn to år. Calamari fiskes ofte i Asia under miljøvennlige og bærekraftige fangstmetoder som ikke ødelegger økosystemet i havet eller bestanden. Fangsten utføres av lokale småbåter med line, hvilket er skånsomt for miljøet. Både fiskemetoder og fartøy vurderes kontinuerlig.

Hindrer unødvendig avfall

Omtrent to millioner tonn calamari fanges til matvareproduksjon på ett år. Nesten 200 000 tonn fra denne produksjonen er uutnyttet og ville enten blitt kastet eller brukt til dyrefôr. Omega 3-oljen fra calamari kommer fra dette biproduktet, hvilket innebærer at produksjonen bidrar til å forhindre unødvendig avfall.

Bestill
  • Nå enda bedre for hjertet

VitaePro

  • NYHET! Nå enda bedre for hjertet
  • Også godt for muskler, ledd og immunsystem
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 169,00 338,00

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun