Faktasider

VL_VL_ALL_1200x600_1907_Facts_Chrome_Broccoli_Table.jpg

Krom

Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som for eksempel sukker, og bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå.

Forbrenner sukker

Krom er et essensielt mineral som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer, det vil si blant annet å forbrenne sukker for å gjøre det om til energi for cellene.

Hva gjør krom for kroppen?

Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Store svingninger i blodsukkeret kan føre til følelsen av sult og økt søtbehov.

  • Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer
  • Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå

Krom i kosten

Visse mineraler trenger kroppen mye av, slik som kalsium og magnesium. Mineraler kroppen trenger mindre av blir kalt sporstoffer. Jern, sink, kopper, selen, jod og krom inngår i denne kategorien.

Det er viktig at man får i seg mineraler via kosten siden kroppen ikke kan produsere dem selv. Mat som inneholder krom er blant annet skalldyr, kjøtt, fullkorn og poteter.

MultiPro

  • Immunsystemet: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • Energiomsettning: Vitamin B (untatt folat) bidrar til normal energiomsettning.
  • Hår og hud: Biotin og sink bidrar til å oppretholde normalt hår og hud.

Bestill MultiPro i dag!

Nå kun 149,00

MultiPro inneholder ingredienser som er godt for flere viktige funksjoner i kroppen:

Immunsystemet: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Energiomsetting: Vitamin B (untatt folat) bidrar til normal energiomsetting. Hår og hud: Biotin og sink bidrar til å oppretholde normalt hår og hud.

Nå kun