Aanund-i-skogen_VitaePro_1200x600.jpg.jpg

Kundefordeler

Våre kunder har mange kundefordeler. Vi tilbyr bonusprogram og kjøpstrygghet i alle ledd.

VitaeLab har satt seg som mål å hjelpe mennesker til å få et sunnere liv.

For at du skal få sjansen til å prøve ut våre kosttilskudd, gir vi alle nye kunder et godt introduksjonstilbud: halv pris på første leveranse for flere av våre produkter.

Lave priser og høy kvalitet

Våre kosttilskudd kan kun kjøpes direkte hos oss – dermed er det ingen fordyrende mellomledd, og vi kan holde prisene nede. Vi garanterer alltid produkter av høyeste kvalitet.

Enkelt å bestille på nett - få din leveranse direkte hjem i postkassen

Å handle hos oss er både enkelt, trygt og smidig. Dine produkter kommer direkte hjem til din postkasse i løpet av to uker etter at vi har mottatt din bestilling, og inneholder dagsdosen for seks uker. Vi sender våre leveranser som brev i posten til din hjemadresse, og pakken er smal nok til å passe i de aller fleste postkasser. Enkelt og greit!

Kvalitetsprodukter til lavere pris

Siden vi ikke selger i butikk og har færre ledd i distribusjonen vår, kan vi holde en lavere pris og gi bedre service til våre kunder. Vi sørger for at din forsendelse kommer rett hjem i postkassen i henhold til avtalt tid. Du kan endre, hoppe over eller pause dine forsendelser akkurat som du selv ønsker. Ta kontakt med kundeservice, så skreddersyr de forsendelsene til deg.

Et trygt kjøp

Det er viktig for oss at du som kunde er fornøyd. Vi har fokus på kjøpstrygghet i alle ledd.

Bonusprogram

Som abonnementskunde hos VitaeLab blir du automatisk med i VitaeLab sitt bonusprogram. Hvert kjøp gir bonuspoeng som du kan bruke på et utvalg av bonusprodukter. Du får også bonuspoeng når du verver venner og familie. Her kan du lese mer om vårt bonusprogram

Automatisk forsendelse uten forpliktelser

Du er helt uten forpliktelser og kan når som helst flytte, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse.

Spar på frakt med Ecopakke

Du kan spare 49 kr på hver levering ved å velge Ecopakke. Du får to pakker i en forsendelse
hver 12. uke og betaler kun én frakt. Ønsker du å endre abonnement til Ecopakke kan du fylle inn skjemaet her.

Trygg E-handel

VitaeLab AS er godkjent av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no. VitaeLabs sertifikat finnes på https://www.tryggehandel.no/butikker/vitaelab/

Trygg betaling

Du behøver ikke betale på forskudd eller oppgi ditt kontonummer. Vi sender faktura med din leveranse med 21 dagers betalingsfrist.

Personopplysninger

Les om vår behandling av personopplysninger her.

Angrerett

Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varene.

Ny kunde?

VitaeLab selger kosttilskudd direkte hjem til privatpersoner. Uten fordyrende mellomledd kan vi holde en lavere pris og tilby bedre service for deg som kunde. Din forsendelse kommer direkte i din postkassen i henhold til produktets leveringsfrekvens. Du binder deg ikke til noe og kan ta en pause i forsendelsene når du vil.

Kundeservice

VitaeLab har et dyktig kundeservice, med lang erfaring med våre kosttilskudd. Kundeservice svarer gjerne på dine spørsmål og informerer om hvordan kosttilskuddene fungerer for deg og din situasjon. Ved behov kan vi også videresende spørsmål til våre eksperter. Du når kundeservice alle hverdager på telefon 98 70 14 01 kl. 08.30-16.30 eller via kontaktskjemaet.

Vårt mål er at du skal være fornøyd med oss og våre produkter. Kontakt oss gjerne med ris eller ros. Velkommen som kunde hos VitaeLab!

Nå kun