VitaePro er fornyet - nå enda bedre for hjertet!

Har du behov for mer bevegelse i hverdagen din? VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen. Dette populære kosttilskuddet har hjulpet mange.

Les mer

VitaePro er bra for ledd!

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd.

Les mer

Derfor er det så viktig med fysisk aktivitet

Fordelene ved regelmessig fysisk aktivitet er mange og store. Bedre livskvalitet, kognisjon, humør og fysisk kapasitet – og redusert risiko for en rekke sykdommer.

Les mer

Solskinnsvitaminet - vitamin D

Visste du at vitain D ofte omtales som solskinnsvitaminet? Vitamin D er et viktig vitamin med mange viktige roller i kroppen.

Les mer

Treningstips til deg som er over 40

Prioriter styrketrening! Etter fylte 40 begynner vi å tape muskelmasse og forbrenningen går ned.

Les mer

Hjernetrim

Hjernen kan sammenlignes med en muskel. Jo mer hjernen trenes, jo bedre fungerer den.

Les mer

Treningstips til late feriedager

Her finner du noen triks dersom du ønsker å kombinere ferie, samvær med familien og trening.

Les mer

Lag egne eggeholdere

Lag eggeholdere av trekuler og filtkuler, super enkelt og raskt å lage. Om du ønsker litt mer farge på trekulene så kan du male de med litt farge.

Les mer

Varmende gresskarsuppe

Hva passer vel bedre enn en varmende suppe når det er kaldt og ufyselig ute? Her finner du en oppskrift på en god gresskarsuppe for kjølige dager.

Les mer

Spøkelsesmarengs

Det finnes utrolig mange artige og skremmende godsaker man kan bake til Halloween, og spøkelsesmarengs passer både til store og små.

Les mer

Pynt flotte egg til påsken

Har du pyntet/malt egg til påsken? Her får du et enkelt tips på hvordan du kan pynte eggene. Resultatet blir kjempefint!

Les mer

Laksetaco med avokadosalsa

Kickstart det nye året med en lekker og sunn laksetaco. Med sterke kryddersmaker kan denne oppskriften gi varme i kulden.

Les mer

Lær riktig skiteknikk med Hilde GP

Vil du bli bedre i skiløypa? VM-vinner, OL-medaljør og VitaePro-ambassadør Hilde GP deler sine tips med deg. Se våre instruksjonsvideoer her.

Les mer

Taco med eksotiske smaker

Et litt annerledes, men lekkert fyll til tortillabrød får man med svinefilet og svarte bønner.

Les mer

Nydelig eplepai

For deg som har mange epler igjen fra sommer og høst, byr vi her på en oppskrift på en nydelig eplepai. Her finner du oppskriften.

Les mer

Vi tilbyr avtalegiro

Gjør det enkelt for deg selv - sett opp avtalegiro i dag. Vi tilbyr våre kunder å opprette avtalegiro, som gjør det enklere å være kunde hos oss, og det er 100 % sikkert!

Les mer

Ristede gresskarkjerner

Dersom du for eksempel skal skjære ut et gresskar til Halloween, ta vare på alle kjernene og lag en god og sunn snack.

Les mer

Slik lagrer du eplene dine

Er du en av de som har mange epletrær i hagen, men vet ikke helt hva du skal gjøre med frukten? Da kan det være bra å vite at mange sorter er mulig å lagre.

Les mer

Smør deg rett i sommer

Mange tørster etter solens varmende stråler i vintermånedene. Når våren og sommeren kommer, kaster man seg gjerne ut på terrassen eller på et teppe i parken.

Les mer

Eplegløgg

Å lage sin egen gløgg er enkelt! Inviter venner og familie på pepperkaker og eller bare nyt en kopp alene.

Les mer

Slik øker du forbrenningen

Begynnelsen av året er en periode hvor mange er fast bestemte på å spise sunnere og trene mer. Her er noen enkle grep du kan ta for å øke forbrenningen!

Les mer

Slik blir du bedre i skiløypa

Langrenn er en krevende aktivitet, vil du bruke det som trening, er det ekstra viktig å ha ferdighetene på plass. Jo bedre teknikk, desto mer effektiv trening.

Les mer

Sunnere havrevafler

Vafler er aldri feil! Enten etter en søndagstur eller når man vi ha noe ekstra godt.

Les mer

Treningstips til deg som er over 50

Kanskje har du begynt å kjenne deg stivere, mindre bevegelig og opplever at det er vanskeligere å holde vekten. Det er likevel viktig å opprettholde aktiviteten.

Les mer

Brokkolisuppe de luxe

Ved å kombinere brokkoli og bønner, får du en god og sunn suppe. Dessuten er brokkoli både kalorifattig og rik på fiber, noe som gir en god metthetsfølelse.

Les mer

Treningstips til deg som er over 60 eller pensjonist

Kroppens kapasitet og behov endrer seg når vi blir eldre. For å få maksimal helsegevinst er det lurt å tilpasse treningen etter alder og livssituasjon.

Les mer

Gjør treningen til en del av hverdagen din

Det er aldri for sent å begynne med trening eller å lære seg noe nytt. Det spiller egentlig ingen rolle når du begynner å trene.

Les mer

På tide å ta vare på immunsystemet

Atsjooo! Den stadige pesingen, nysingen og hostingen er tre av ulempene med vinter, og disse henger sammen med at immunforsvaret blir svekket.

Les mer

Kom i gang med løpingen

Uansett om du er en erfaren treningsutøver, eller om du ligger i startgropen, er løping en mosjonsform som passer de fleste og det er bra for kondisjonen.

Les mer

Rocky Road med hvit sjokolade

Rocky road er en vanlig søtsak å lage i julen, likt av både store og små. Her er en oppskrift på en litt annerledes versjon med hvit sjokolade, tranebær og nøtter.

Les mer

Tomat- og fetaostsalat

Tomat- og fetaost-salat er smakfullt og perfekt som en lett lunsj eller tilbehør til grillmaten.

Les mer

Leskende rabarbradrikk

Sommerens friskeste tørsteslukker lager du av rabarbra. Lag en stor porsjon om gangen – drikken holder seg i omtrent en uke i kjøleskapet.

Les mer

Ostekake med pasjonsfrukt

Hvorfor ikke bake en ostekake med pasjonsfrukt som avslutting på middagen? Denne varianten er herlig syrlig med både sitron og lemon curd.

Les mer

Laksesalat

Denne sunne og smaksrike salaten er perfekt som lunsj eller som en næringsrik, men ikke altfor mettende kveldsmat. Laks inneholder omega 3, og brokkoli er bra for ledd.

Les mer

Fuktighetskrem NBG24:7 Nordic Moisturiser

Vinterhud? Norsk klima med skiftende vær og vind kan tappe huden for fukt og føre til at den føles stram og tørr. Derfor har vi i VitaeLab utviklet en ny fuktighetskrem.

Les mer

Biff med bladpersille- og parmesansalat

Forleng sommerfølelsen med en deilig grilloppskrift med biff og persillesalat. Hvis du ikke har noen grill ute, kan du godt bruke en grillpanne innendørs.

Les mer

7 tips til å få hjemmekontor til å fungere!

Gjennomtenkt innredning er viktig for å få hjemmekontor til å fungere bra for deg og din kropp. Her er våre beste tips!

Les mer

Slik blir du klar for høsten!

En herlig sommer med sene kvelder og late morgener er tilbakelagt. Selv om det er deilig med avslappende dager, synes mange det er godt å komme tilbake til hverdagsrutinene også. Les våre tips til hvordan du omstiller deg fra sommer til høst!

Les mer

Olivenekstrakt i VitaePro

Visste du at det finnes mange ulike antioksidanter med hver sin spesielle nytte for kroppen? Hydroksytyrosol som finnes i oliven er en antioksidant som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidering, og er kjent for sin positive effekt på blodomløpet.

Les mer

Slik spiser du hjertevennlig

Kostholdet har stor betydning for blodlipidene og endringer kan gi både gunstige og ugunstige effekter.

Les mer

Nå kun