vitaelab_vitaepro_kjokkenbord_kosttilskudd_1200x600-min.jpg

Slik kommer du i gang med kosttilskudd

Har du begynt å spise kosttilskudd? Her har vi samlet noen tips for å komme i gang.

  • Prøv å gjøre kosttilskudd til en del av rutinen. For å kunne oppnå effekt av kosttilskudd er det viktig å huske på å ta kapslene regelmessig. Mange kobler det til allerede etablerte rutiner. Legg kapslene ved kaffetrakteren slik at du tar dem sammen med din frokostkaffe! Et annen triks er å ha kapslene lett tilgjengelige i en boks på bordet.
  • Ta VitaePro sammen med måltidene eller etter maten. Fettet i maten hjelper kroppen med å nyttiggjøre seg av de fettløselige ingrediensene.  
  • Drikk nok vann. Du trenger ikke foreta deg noe annet enn å svelge kapslene, oppløsningen starter automatisk ved kontakten med magesyren og fortsetter i tarmen. Men jo bedre din væskebalansen er, desto bedre fungerer ditt system. Derfor er det viktig å drikke mye i løpet av dagen. Rent vann er klart best for en sunn kropp. 
  • VitaePro er ikke en erstatning for sunn kost. Derfor er det viktig å spise sunt og variert. Klarer du å redusere ditt forbruk av sukker og salt i tillegg, vil din kropp være enda mer fornøyd med endringene du gjør i kostholdet.
  • Vær tålmodig.  Kroppen kan trenge litt tid til å omstille seg, på samme måte som når man begynner å trene, spise sunnere eller gjør andre endringer i livstilen.

 

 

Nå kun