VL_VL_ALL_1200x600_1907_Hands_Holding_Omega3.jpg

Slik husker du å ta kapslene dine

For å kunne oppnå effekt av kosttilskudd er det viktig å huske på å ta kapslene regelmessig. Her har du noen tips til hvordan du skal bygge gode vaner for å huske å ta kapslene dine.

Mange av oss går på autopilot når vi står opp på morgenen, lager frokost og gjør oss klare til dagen som venter. Dagen vår består av mange automatiske handlinger. Forskerne har nå oppdaget at det trolig er noen bestemte områder i hjernen, som sammen kalles for default mode network (DMN), som lar oss gjøre noe omtrent automatisk.

Vi sparer hjernen for energi ved å gjøre det vi pleier – sørg for at kosttilskuddet blir en del av rutinene. Må man gjøre en innsats hver eneste dag for å huske kapslene, krever det mye og sjansen for at du glemmer det blir stor. De som lykkes med å ta kapsler regelmessig spiser dem noenlunde på samme tid og kobler det til allerede etablerte rutiner.

Legg kapslene ved kaffetrakteren slik at du tar dem sammen med din frokostkaffe, eller plasser dem ved siden av tannbørsten! Et annen triks er å ha kapslene lett tilgjengelige i en boks på kjøkkenbenken eller på bordet.

Hva du spiser i dag har stor betydning for helsen din i fremtiden. Kroppen vår trenger en mengde ulike næringsstoffer hver eneste dag for å fungere optimalt. Det er ofte lettere å forebygge enn å reparere i ettertid. Ved å sørge for at du får i deg de næringsstoffene kroppen din trenger, kan du danne et godt grunnlag for å bevare en god helse senere i livet.

NB: Ikke glem å spise kapslene dine – kroppen kommer til å takke deg for det! 

Nå kun