VL_VP_effect-film_1200x800_knee.jpg

Slik fungerer VitaePro

VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen.

Riktig ernæring er viktig for hverdagsutholdenhet og aktivitet. Takket være et variert kosthold får kroppen vår nok vitaminer, antioksidanter og fettstoffer. Disse næringsstoffene er viktige for å støtte flere av kroppens funksjoner, samt bidra til å opprettholde energien i hverdagen. Å ha gode spisevaner i en travel hverdag er nødvendigvis ikke alltid like lett. Dersom man ikke får i seg alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger hver eneste dag, kan kosttilskudd være et lurt tillegg. 

En energisk følelse skapes av en kropp som spiller på lag

VitaePro er utviklet for å hjelpe mennesker til å kunne leve et aktivt liv i bevegelse. VitaePro inneholder en unik kombinasjon av flere effektive ingredienser:  naturlige antioksidanter, planteekstrakter, flere forskjellige vitaminer og viktige omega 3-fettsyrer som alle støtter ulike funksjoner i hele kroppen. Sammen bidrar ingrediensene til blant annet muskel- og leddhelse, immunsystemet og hjertehelsen.

Når kroppen får i seg alle nødvendige næringsstoffer, er det lettere å føle seg uthvilt og holde seg i aktivitet. VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv. 

Muskelfunksjon for et aktivt liv

Muskler er viktig for mobilitet og balanse, og har stor betydning for livskvalitet. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv og å få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold, ved å blant annet sørge for å ha nok vitamin D i kroppen - året rundt. Vitaminet er viktig for muskelfunksjon slik at musklene fortsetter å fungere optimalt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Mengden vitamin D i VitaePro er tilpasset de siste nordiske anbefalingene for daglig inntak.

Godt for leddene

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i hundrevis av år. 

Hele 85 % av våre kunder opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. 

Hjertehelse fra oliven og omega 3-fettsyrer

Hjertet er kjernen i både kroppen og sirkulasjonssystemet vårt. Derfor er det viktig å ta vare på det hele livet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som kan påvirke blodstrømningen gjennom blodårene. På denne måten kan både hjertet og blodomløpet utføre sine viktige funksjoner. Funksjonen til antioksidanter er å beskytte cellene, vevene og organene i kroppen vår mot skadelig oksidasjon.

De viktigste kildene til polyfenol i kostholdet vårt er oliven og olivenoljer. Gjennom den industrielle prosesseringen mister olivenolje delvis den viktige antioksidanten før de når tallerkenene våre. På grunn av dette er varierer innholdet av polyfenoler i olivenolje mye. For å få helseeffekt fra antioksidanten, bør man få i seg 20 g eller 0,2 dl olivenolje*, hver dag. Samme mengde med olivenolje-polyfenol er nå også lagt til i VitaePro. Kombinasjonen av olivenekstraktet og omega 3-fettsyrene i VitaePro er godt for hjertet, da begge ingrediensene har hver sin effekt for å støtte hjerte- og sirkulasjonshelsen***.

Med en unik kombinasjon av effektive ingredienser har VitaePro siden 2002 hjulpet flere tusen nordmenn med å leve et mer aktivt liv.

Vitamin B12 for å redusere tretthet og utmattelse

Vitamin B12 inngår som en viktig ingrediens i mange av kroppens interne reaksjoner. Vitaminet er blant annet nødvendig for nervesystemet og for dannelse av blodceller. I tillegg hjelper vitaminet til å fornye kroppens DNA og alle celler i kroppen behøver derfor dette vitaminet.

Gruppen av B-vitaminer arbeider ofte sammen i kroppen vår. For eksempel, så trenger vitamin B9 at du har vitamin B12 i kroppen for at det skal omdannes til en funksjonell form i kroppen.

Vitaminet har flere helseeffekter og bidrar til:

• å redusere tretthet og utmattelse
• nervesystemets normale funksjon
• immunsystemets normale funksjon

Ved å supplere med VitaePro får du i deg 2,5 µg av vitamin B12, slik at du er sikret det daglige inntaket av dette viktige vitaminet.

Fargerike planteekstrakter med rå kraft fra naturen

Da første generasjon VitaePro som kom i 2002, inneholdt kosttilskuddet kun tre hovedkomponenter – astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse planteekstraktene har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.


* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte ikke relevant er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
** Den positive effekten oppnås ved inntak av 1 kapsel med 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
*** Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder sink og selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE:  Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Nå kun