VL_ALL_1200x600_Treningstips_til_late_feriedager_VitaeLab.jpg

Treningstips til late feriedager

Selvfølgelig er det deilig med ferie! Og selvfølgelig har vi fortjent litt fri og tid til å slappe av! Men når hverdagsrutinene brytes, er det lett å glemme treningen til fordel for herlige dager på stranden og sene kvelder med grilling – deilig synes noen, stressende sier andre. Nedenfor finner du noen triks dersom du ønsker å kombinere ferie, samvær med familien og trening.

PROBLEM: Du får ikke tid til å komme bort fra familien for å trene.

TIPS: Ta en lang spasertur sammen med hele familien. Lange turer hjelper deg med å bygge opp og opprettholde kroppens utholdenhet. På denne måten kan du kombinere kvalitetstid med familien og trening.

PROBLEM: Barna eller barnebarna kan ikke rive seg løs fra bassenget, men du liker ikke å svømme.

TIPS: Prøv å ta en joggetur i vannet i 30 minutter. Hold deg på dypt vann, og hold fast i bassengkanten. Dette er god og skånsom kondisjonstrening samtidig som du har oversikt over barna i bassenget.

PROBLEM: Det er mer behagelig å bare ligge og slappe av enn å trene.

TIPS: Gjør treningen til en lek. Spill strandvolleyball, strandbordtennis eller badminton. På denne måten sysselsetter du hele familien, dere har det gøy sammen samtidig som du forbrenner masse kalorier!

PROBLEM: Du føler ikke at du har ordentlig fri når du trener i ferien.

TIPS: Bryt rutinene! Prøv en joggetur eller spasertur i solnedgangen. Velg en rolig strand, en skogsti eller parken, hvis du vanligvis pleier å holde deg på veiene. Et miljøskifte kan være fantastisk!

Nå kun