VL_ALL_1200x600_Fuktighetskrem_NBG247_vinterhud_VitaeLab.jpg

Fuktighetskrem NBG24:7 Nordic Moisturiser

Vinterhud? Norsk klima med skiftende vær og vind kan tappe huden for fukt og føre til at den føles stram og tørr. Derfor har vi i VitaeLab utviklet en ny hudpleiekrem som gir fuktighet, pleie og beskyttelse!

Fuktighetskremen NBG®24:7™ Nordic Moisturiser er et hudpleieprodukt basert på virkestoffet Norsk betaglukan (NBG), utviklet av norske forskere.

Huden er kroppens barriere mot omgivelsene og må tåle mye. Nordisk klima med skiftende vær og vind kan tappe huden for fukt og føre til at føles stram og tørr. Hudpleiekremen NBG®24:7™ Nordic Moisturiser med aloevera og sheasmør beskytter huden din mot ytre påkjenninger, gir fuktighet og pleie som virker i dybden. Kremen hindrer uttørking og pleier værutsatt hud slik at den kjennes myk og glatt. Antioksidanten vitamin E beskytter huden mot frie radikaler.

Krem inneholder kun nøye utvalgte skånsomme ingredienser. Kremen er allergivennlig og passer til alle typer hud. Inneholder ikke parfyme, mineraloljer, parabener eller silikoner. Kremen er egnet for hele familien og er dermatologisk testet, også på sensitiv hud. NBG24:7 Nordic Moisturiser er spesielt gunstig for tørr hud eller perioder når huden oppleves ekstra tørr. Brukes morgen og kveld, eller når huden føles tørr.

Utviklet i Norge. Pris: kr 199,- tilgjengelig for enkelt kjøp og abonnement. Du kan bruke dine bonuspoeng til å få NBG24:7 Nordic Moisturiser helt gratis! Kremen er tilgjengelig i bonusprogrammet og koster 17.500 bonuspoeng.

Slik bestiller du:

For å bestille et produkt så kontakter du kundeservice på telefon (98 70 14 01) eller e-post kundeservice@vitaelab.no. Din opptjente bonussaldo finner du på fakturaen.

Nå kun