VP_VP_ALL_1200x600_0718_Haakan_Lindstrom_running_summer_forest.jpg

Håkan Lindström

Håkan Lindström arbeider til daglig med miljø og sikkerhet på store arbeidsplasser, og ukependler til jobb. Han tilbringer derfor mange timer i bilen.

Lever aktivt

Håkan bor i Malmø med kone og barn, og trives godt på jobb selv om det er langt å kjøre hver uke.

– Jeg ukependler fra Kalmar til Malmø, og det blir mange timer i biler hver uke. På fritiden liker Håkan å holde seg i form, og han løper gjerne maraton og andre harde løp.

–Jeg er også med på triathlon fra tid til annen, forteller Håkan, som er opptatt av at hans fysisk gode form også har positiv innvirkning på hvordan han har det på jobben og med familien.

Anbefaler VitaePro

– Jeg ble oppmerksom på VitaePro gjennom å ha sett en reklame på TV og har brukt det i mange år nå. Det funker for meg!

Bestill
  • Nå enda bedre for hjertet

VitaePro

  • NYHET! Nå enda bedre for hjertet
  • Også godt for muskler, ledd og immunsystem
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 169,00 338,00

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun