VL_VL_ALL_1200x600_1907_Hilde_GP_Portrait_Red_T-Shirt.jpg

Hilde Gjermundshaug Pedersen

Som tidligere aktiv langrennsløper kan Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun tar VitaePro hver dag.

VitaePro siden 2005

− Jeg begynte med VitaePro i 2005 da jeg var aktiv skiløper. Nå tar jeg det fordi det passer meg og mitt liv. Selv om jeg har lagt skikarrieren på hylla blir det fortsatt en del trening, forteller Hilde, som gjerne tar seg en løpetur med sine to døtre. Det blir fort konkurranse mellom oss, vi har nok det samme konkurranseinstinktet og liker ikke å tape noen av oss, smiler hun.

Rene og trygge ingredienser

Hilde og familien tar VitaePro som sitt faste kosttilskudd. − Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av hva jeg får i meg. Da er det viktig for meg at ingrediensene er trygge og rene, akkurat som resten av mitt kosthold, og det er jo VitaePro.− Jeg vil bare si at skal du ta ett kosttilskudd, anbefaler i hvert fall jeg VitaePro!

Bestill
  • For et liv i bevegelse

VitaePro

  • VitaePro - for et aktivt liv i bevegelse
  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Få gratis kollagentilskudd i gave

Nå kun 164,00 328,00

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun