Vl_VL_ALL_1200x600_1907_Unni_Evensen_linedancing_Smile.jpg

Unni Berglund Evensen

Unni Berglund Evensen er en dame med mange jern i ilden.

Aktiv i hverdagen

I jobben som barne- og ungdomsmedarbeider føler Unni at hun holder seg ung. Unni liker å holde seg i god fysisk form. Da kan hun følge barna i deres lek. - Det er morsomt å være med på leken, sier Unni.

Unni har en stor omgangskrets, og inviterer ofte venner til gården. – Jeg kan ikke tenke meg noe hyggeligere enn god mat, gode venner, bra musikk og dans, smiler Unni. 

Ble anbefalt VitaePro

Unni fikk prøve VitaePro gjennom ei venninne for tre år siden. − Jeg hadde jo sett reklame for VitaePro på TV, men det er noe annet når en du kjenner forteller om sine positive erfaringer. Da blir du mindre skeptisk, og i dag er jeg glad jeg hørte på venninna mi! − VitaePro fungerer veldig bra for meg!

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med sink for immunsystemet
  • -50% med Collagen Duo i gave

Nå kun 179,00 358,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun