VL_VL_ALL_1200x600_1907_Torstein_Sorensen_Ladder_AllSeason.jpg

Torstein Sørensen

Torstein Sørensen jobber innen industrien, et fysisk hardt arbeid.

Aktiv i naturen

Torstein og familien lever aktivt, og sammen med samboeren og deres tre sønner liker han å være ute i naturen.

– Vi bruker å gå turer sammen, stå på snowboard om vinteren og tilbringer mye tid ute i naturen, forteller Torstein.

Torstein har også en egen skog som han og familien besøker ofte. I skogen hugger han ved og tømmer. Det er en tøff og krevende jobb, men han liker utfordringen.

Tungt arbeid på fabrikken

Torstein jobber på en vindusfabrikk, hvilket innebærer lange arbeidsdager i et fysisk krevende yrke. Hver dag blir det tunge løft og ubekvemme arbeidsstillinger.

Prøvde VitaePro

– Jeg så VitaePro-reklamen på TV og tenkte at jeg skulle prøve for å se om det kunne være noe for meg, forklarer Torstein. Nå er det flere år siden Torstein bestemte seg for å prøve VitaePro og han anbefaler det gjerne til andre som kjenner seg igjen i hans situasjon.

Bestill
  • For et liv i bevegelse

VitaePro

  • VitaePro - for et aktivt liv i bevegelse
  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Få gratis kollagentilskudd i gave

Nå kun 164,00 328,00

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun