Kundelotteri_desemberbilder_FB_1200x600.png

Lotteri

VitaeLab har lotteri i hele 2020 for alle sine kunder. Er du kunde kan du blant annet være med i trekningen av et gavekort til en verdi av 50.000 kroner!

Kundelotteri 2020

Som VitaeLab-kunde får du bonuspoeng på hvert kjøp og i hele 2020 får du også et lodd til kundelotteriet i hver forsendelse. Ta godt vare på loddene, det er trekninger hver måned med flere flotte premier du kan vinne.

De neste vinnerloddene blir trukket 16 desember. Følg med på våre sider eller i nyhetsbrevet som sendes til alle VitaeLab-kunder som har meldt seg på.

Vinn gavekort på 50 000

I desember trekker vi hovedpremien - et gavekort til en verdi av kr 50.000! 

Nå nærmer det seg siste trekkning

Pass på å samle opp alle loddene dine, slik at du kan sjekke om du er den heldige vinneren av hovedpremien i VitaeLab sitt kundelotteri 2020. Hvis vinneren ikke melder seg innen 16. februar, blir hovedpremien loddet
ut blant våre aktive kunder 16. februar 2021.

Husk å få sjekket dine lodd for å se om du har vunnet noen av de fine premiene i årets trekninger! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Dette kan du vinne
 • Hovedperemien i desember

  Hovedperemien i desember

  I desember trekker vi hovedpremien - et gavekort til en verdi av kr 50.000

 • Premier i november

  Premier i november

  I november kan du vinne en kjøkkenmaskin fra KitchenAid og 1 års forbruk av VitoMaris.

  Kjøkkenmaskin fra KitchenAid (verdi kr 3995,-). KitchenAid kommer i et elegant sort design og har ti hastigheter, planetarisk røremetode og en stor bolle i rustfritt stål.

  1 års forbruk av VitoMaris (verdi kr 1554,-). Vinn 1 års forbruk av vårt populære kosttilskudd med omega 3.

 • Premier i oktober

  Premier i oktober

  I oktober kan du vinne en Aktivitetsklokke fra POLAR, en Tursekk fra Bergans og 1 års forbruk av ImmunoPlus.

  Aktivitetsklokke fra POLAR (verdi kr 1999,-). Aktivitetsklokken kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Klokken har pulsmåling på håndleddet, flere treningsprogrammer samt sporing av skritt, kalorier og søvn. Klokken gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv 

  Tursekk fra Bergans (verdi kr 1699,-). En god tursekk med komfortable og ventilerende bæresystemet for å gjøre dine turer så bra som mulig i mange år framover. Sekken har volum på 48 L og har rikelig med lommer og praktiske løsninger for et aktivt friluftsliv.

  1 års forbruk av ImmunoPlus (verdi kr 2303,-). Vinn 1 års forbruk av vårt populære kosttilskudd med Norsk betaglukan (NBG®).

 • Premier i september

  Premier i september

  I september kan du vinne en iPad fra Apple, Gåstaver Exel Nordic Walking og et års forbruk av Cal-Mag

  iPad iPad 10,2" fra Apple (verdi kr 3990,-). Vinn Apples 7. generasjon av det populære nettbrettet. Dette er et kraftig og allsidig verktøy som er praktisk å ha med seg overalt.
   
  Gåstaver Exel Nordic Walking (verdi kr 875,-). Gåstaver med godt grep, perfekt for markabruk såvel som fjellturer. Dette er staver som er beregnet på å gi deg god støtte og avlaste knær og ankler i ulendt terreng.
   
  Et års forbruk av Cal-Mag - kosttilskudd med kalsium og magnesium for deg som vil ha fokus på benhelse (verdi kr 973,-).
 • Premier i august

  Premier i august

  Premiene i august var en blender fra SMEG, trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird Vista,  og et forbruk av kosttilskuddet vårt Vitamin K2 for et helt år.

  Blender fra SMEG (verdi kr 2695,-).Vi blir stadige flere som er bevisste på hva vi spiser. Med en blender på kjøkkenet lager du enkelt sunne smoothies og supper på få munitter. Nå kan du vinne en stilig utformet blender i 50-tallsstil med en kraftig motor og fire forskjellige programmer. 

  Trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird Vista (verdi kr 1890,-). Med hidetelefonene blir det gøy å mosjonere! Trenger du mer motivasjon for å gå turer eller løpe? Da passer disse perfekt. 

  Et års forbruk av VitaminK2 (verdi kr 1554,-). Vitamin K2 inneholder nøkkelvitaminet K2 og vitamin D, som bidrar til å opprettholde et normalt skjelett. Forskning viser at vitamin K2 er et nøkkelvitamin for at kalsium skal ha effekt i kroppen. 

 • Premier i juli

  Premier i juli

  Premiene i juli var en stilig Radionette radio med både Dab, Dab+ og FM funksjonalitet, gavekort fra XXL til en verdi av 500 kroner og et års forbruk av vårt kosttilskudd med kalsium og magnesium Cal-Mag.

  Radionette Menuett radio (verdi kr 1695,- ). Lytt til analoge eller digitale radiokanaler og nyt den krystallklare lyden med innebygd equalizer som eliminerer forstyrrende støy. Innebygd WiFi gir deg tilgang til nettbaserte radiostasjoner fra hele verden.

  Gavekort fra XXL (verdi kr 500,-). Finn det du vil ha innenfor sport, jakt og villmark!  Gavekortet kan brukes i butikker over hele landet

  1 års forbruk av Cal-Mag (verdi  kr 973,-). Cal-Mag er et kosttilskudd for deg som vil ta vare på skjelettet, tennene og musklene. Sporstoffene kalsium og magnesium er viktige byggesteiner i skjelettet og tenner.

 • Premier i juni

  Premier i juni

  Premiene i juni var en flott tursekk fra Bergans, praktiske gåstaver og et forbruk av kollagentilskuddet vårt Collagen Forte for et helt år.

  Tursekk fra Bergans (verdi kr 1699,-). En god tursekk med komfortable og ventilerende bæresystemet for å gjøre dine turer så bra som mulig i mange år framover. Sekken har volum på 48 L og har rikelig med lommer og praktiske løsninger for et aktivt friluftsliv.

  Gåstaver Exel Nordic Walking (verdi kr 875,-). Gåstaver med godt grep, perfekt for markabruk såvel som fjellturer. Dette er staver som er beregnet på å gi deg god støtte og avlaste knær og ankler i ulendt terreng.

  1 års forbruk av Collagen Forte (verdi kr 1743,-). Vinn 1 års forbruk av vårt populære kosttilskudd med udenaturert kollagen av type II. Kollagen av type II er hovedkomponenten i brusken.

 • Premier i mai

  Premier i mai

  Premiene i mai var en blender fra SMEG, Fitbit aktivitetsarmbånd og et års forbruk av MultiPro.

  Blender fra SMEG (verdi kr 2695,-).Vi blir stadige flere som er bevisste på hva vi spiser. Med en blender på kjøkkenet lager du enkelt sunne smoothies og supper på få munitter. Nå kan du vinne en stilig utformet blender i 50-tallsstil med en kraftig motor og fire forskjellige programmer.  

  Fitbit aktivitetsarmbånd (verdi kr 1488,-). Et aktivitetsarmbånd er et flott hjelpemiddel til deg som trenger litt ekstra motivasjon til å komme deg opp fra sofaen. Med et aktivitetsarmbånd teller du skritt, kalorier og hvor langt du har gått. Den kan også motivere deg til å være mer aktiv ved å vise deg hvor langt unna du er dine daglige mål.

  1 års forbruk av kosttilskuddet MultiPro (verdi kr 973,-). MultiPro er et multitilskudd med en rekke ulike vitaminer og mineraler, alle med sin spesielle nytte for kroppen.

 • Premier i april:

  Premier i april:

  Premiene i april var en støpejernsgryte fra Le Creuset og et års forbruk av VitoMaris.

  Støpejernsgryte fra Le Creuset (verdi kr 2399,-). Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging, da varmen fordeles jevnt i gryten. 

  Et års forbruk av VitoMaris (verdi kr 1554,-). Alle trenger et godt Omega 3-kosttilskudd! Vinn 1års forbruk av VitoMaris i april! 

 • Premier i mars:

  Premier i mars:

  Premiene i mars var en trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird VistaTermokanne fra Eva Solo og 1 års forbruk av Active Q10.

  Eva Solos termokanne (verdi kr 649,-). Unngå søl og server kaffen fra Eva Solos dryppfrie termokanne. 

  Trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird Vista (verdi kr 1890,-). Med hodetelefonene blir det gøy å mosjonere! Trenger du mer motivasjon for å gå turer eller løpe? Da passer disse perfekt. 

  Et års forbruk av ActiveQ10 (verdi kr 1554,-). Alle våre kosttilskudd er utviklet for å kunne hjelpe mennesker med å leve et aktivt og sunt liv. I mars lodder vi ut 1 års forbruk av kosttilskuddet Active Q10! Active Q10 inneholder Q10 og vitamin C, og er et utmerket valg for alle som vil redusere tretthet og utmattelse! 

 • Premier i februar:

  Premier i februar:

  Premiene i februar var 2 aktivitetsklokker fra Polar, 3 par gåstaver og et års forbruk av Cal-Mag.

  Aktivitetsklokke fra POLAR (verdi kr 1999,-). Aktivitetsklokken kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Klokken har pulsmåling på håndleddet, flere treningsprogrammer samt sporing av skritt, kalorier og søvn. Klokken gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv. 

  Gåstaver Lette Exel Nordic Walking-stavene (verdi kr 875,-). Gåstavene er et pålitelig utstyr på lange turer. Dette er staver som er beregnet på å gi deg god støtte og avlaste knær og ankler i ulendt terreng. 

  Et års forbruk av Cal-Mag (verdi kr 973,-). Cal-Mag er et kosttilskudd med kalsium og magnesium for deg som vil ha fokus på benhelse. 

Vinnernummere
 • November

  25 november hadde vi den tiende trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Kjøkkenmaskin fra KitchenAid (verdi kr 3995,-). 
   VLB437046
  • 1 års forbruk av VitoMaris (verdi kr 1554,-). 
   VLB524214
 • Oktober

  28 oktober hadde vi den niende trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Aktivitetsklokke fra Polar (verdi kr 1999,-).
   VLB382822
  • Tursekk fra Bergans  (verdi kr 1699,-).
   VLB349344
  • 1 års forbruk av ImmunoPlus (verdi kr 2303,-).
   VLA180617
 • September

  30 septembert hadde vi den åttende trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • iPad 10,2" fra Apple (verdi kr 3990,-).
   VLB403697
  • Gåstaver Exel Nordic Walking (verdi kr 875,-).
   VLB373433
  • Et års forbruk av Cal-Mag (verdi kr 973,-).
   VLA132054
 • August

  26 august hadde vi den syvende trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Blender fra SMEG (verdi kr 2695,-)
   VLB361930
  • Trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird Vista (verdi kr 1890,-).
   VLA131679
  • Et års forbruk av Vitamin K2 (verdi kr 1554,-).
   VLB365365
 • Juli

  29 juli hadde vi den sjette trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Radionette Menuett radio (verdi kr 1695,-)
   VLB384126
  • Gavekort fra XXL (verdi kr 500,-)
   VLB300107
  • 1 års forbruk av Cal-Mag (verdi kr 973,-)
   VLA142589


 • Juni

  24 juni hadde vi den femte trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Tursekk fra Bergans (til en verdi  av 1699 kr)
   VLB341164
  • Gåstaver Exel Nordic Walking (til en verdi av 875 kr)
   VLA177952
  • 1 års forbruk av Collagen Forte (til en verdi av 1743 kr)
   VLB345728


 • Mai

  27 mai hadde vi den fjerde trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Blender fra SMEG (verdi kr 2695,-).
   VLB380593
  • Fitbit aktivitetsarmbånd (verdi kr 1488,-). 
   VLB373299
  • 1 års forbruk av kosttilskuddet MultiPro (verdi kr 973,-). 
   VLB373632 
 • April

  29 april hadde vi den tredje trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Støpejernsgryte fra Le Creuset (Verdi kr 2399,-)
   VLB322901
  • Et års forbruk av VitoMaris (Verdi kr 1554,-)
   VLB326984
   VLB361499
 • Mars

  25 mars hadde vi den andre trekningen i kundelotteriet. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du har vunnet!

  • Trådløse in-ear hodetelefonene Jaybird Vista til en verdi av 1890 kroner
   VLA181229
  • Eva Solos termokanne til en verdi av 649 kroner
   VLA144420
  • 1 års forbruk av ActiveQ10 til en verdi av 1554 kroner
   VLA118126
 • Februar

  26 februar trakk vi de første vinnerloddene. Sjekk serienumrene på dine lodd, vi håper at du er en av de heldige vinnerne!

  • Aktivitetsklokke fra Polar: 
   VLB311234
   VLA147038
  • Exel Nordic gåstaver: 
   VLA131621
   VLA155750
   VLA159788
  • 1 års forbruk av Cal-Mag: 
   VLA143159
 • KONKURRANSEVILKÅR – NORGE

  • VitaeLab AS arrangerer en konkurranse for sine aktive kunder i Norge. Konkurransen starter 01.01.2020 og avsluttes 16.12.2020.
  • Alle aktive kunder vil motta ett lodd per produkt som sendes i perioden 26.12.2019 -30.11.2020. Kunder som har satt abonnementet på pause vil ikke motta lodd i pauseperioden. Aktive kunder kan kjøpe fire lodd for 2000 bonuspoeng.
  • Vinnerlodd trekkes (tilfeldig/datastyrt) 26.2.2020, 25.03.2020, 29.04.2020, 27.05.2020, 24.06.2020, 29.07.2020, 26.08.2020, 30.09.2020, 28.10.2020, 25.11.2020, 16.12.2020. Vinnerlodd tas ut av etterfølgende trekninger. Vinneren må være en aktiv kunde.
  • Hovedpremien er en utbetaling på 50.000 kr som direkte overføres til vinnerens bankkonto. (Opprinnelig hovedpremie var en reise med Hurtigruten AS langs norskekysten til en verdi opptil 50.000 kr. VitaeLab har valgt å endre hovedpremien for å ta hensyn til de restriksjonene myndighetene har pålagt som følge av Covid-19). Premien er skattepliktig for mottaker, jf. skatteloven § 5-50. I tilfelle vinneren ikke melder seg innen to måneder etter trekning, blir premien loddet ut blant aktive kunder i VitaeLab.
  • Vinnerloddene annonseres i kundemagasinet VitaeNytt, på denne websiden og i nyhetsbrevet. Vinnere må kontakte kundeservice for å avtale sending/overlevering av premien innen to måneder etter trekning. Premien vil bli sendt/overlevert senest tre uker etter at kunden har tatt kontakt med kundeservice.
  • Vinneren av hovedpremien vil bli offentliggjort i VitaeLabs markedsmateriell.
  • Ansatte i selskap som inngår NutraQ AS eller deres familie kan ikke delta i konkurransen.

Nå kun