1200x600_VL_VP_webpage_NO-min.jpg

Løsningen for muskler og ledd har nå blitt enda bedre

I over 20 år har VitaePro bidratt til å forbedre hverdagen for mange tusen nordmenn. Produktutvikling står alltid i fokus hos VitaeLab, og det er en glede å fortelle at VitaePro har nå blitt forbedret med en ny sammensetning som har enda større fokus på dine muskler.

Ny formulering for muskler 

Vi kjenner alle til de mange fordelene med vitamin D, men visste du at vitamin D er bra for musklene? Vitaminet bidrar nemlig til å opprettholde normal muskelfunksjon. 

I den nye sammensetningen av VitaePro har vi økt mengden vitamin D til 20 μg. Dette valget er forankret i vitenskapelig forskning og vitaminet sin vel etablerte rolle i å støtte muskelhelsen.  

Vitamin D – også om sommeren  

Selv om de fleste er klar over viktigheten av å sikre tilstrekkelig inntak av vitamin D i vintermånedene, kan det være lett å overse behovet for vitaminet om sommeren. Dette skyldes at solkrem, som vi bruker flittig for å beskytte huden vår, blokkerer UV-strålene som er nødvendige for at kroppen skal kunne danne vitamin D.  

Så selv når solen skinner, kan det være lurt å huske på betydningen av å sikre et tilstrekkelig inntak av vitaminet. For voksne med lite soleksponering, anbefales det et inntak på 20 μg daglig. 

Helsemyndighetene anbefaler at visse grupper i befolkningen, inkludert eldre og de som tilbringer lite tid utendørs, bør ha et høyere inntak av vitamin D gjennom kosten eller kosttilskudd. 

Med den nye sammensetningen i VitaePro tilfører du kroppen viktige næringsstoffer som støtter flere funksjoner i kroppen, inkludert musklene.  

Ingredienser for flere funksjoner i kroppen 

VitaePro inneholder fortsatt de samme effektive ingrediensene for muskler, ledd, immunsystem, energinivå og hjerte. 

Kjernen i VitaePro er fremdeles basert på de samme planteekstraktene som har gjort VitaePro til et populært kosttilskudd siden 2002.  

Et aktivt liv med VitaePro 

En av de viktigste grunnene til at våre kunder bruker VitaePro er for å ta vare på muskler og ledd. Hele 89 % av våre kunder oppgir også at de har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro.*  
 
Gjennom kontinuerlig utvikling av VitaePro er vi fast bestemt på at et regelmessig inntak kan gi kroppen din de nødvendige næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt.  
 
I over tjue år har VitaePro hjulpet tusenvis av mennesker til å leve mer aktive liv, og vi er overbevist om at den forbedrede VitaePro vil fortsette å gjøre det. 

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6. 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder sink og selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE:  Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med Collagen Duo i gave
  • Prøv NYE VitaePro til -50%

Nå kun 189,00 378,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun