VL_ALL_1200x600_Mette_Lone_Portrait_Lake_Summer_Vitaelab.jpg

Mette Lone

– Som personlig trener er jeg spesielt opptatt av å ivareta mine muskler og ledd.

Personlig trener

Mette Lone er bor i Ålgård utenfor Stavanger. Hun har jobber i en butikk i Sandes og har en ekstrajobb som personlig trener på det lokale treningssenteret. Hun ønsker å ha overskudd i hverdagen og er opptatt av hva hun får i seg.

Trening er blitt viktigere med årene

Da Mette passerte 40, kjente hun at kroppen begynte å krangle. Det var ikke like lett å komme opp på morgenen, og behovet for å trene føltes større enn noen gang.

– Jeg er vant til en hektisk hverdag, og det var uvant å føle seg begrenset, for jeg vil jo ha gleden av et liv i bevegelse, smiler hun. Samtidig var det vanskelig å følge alle rådene fra Helsedirektoratet om ernæring, og hun startet derfor jakten på et kosttilskudd som passet hennes livsstil.

Tar VitaePro for muskler og ledd

Høsten 2014 begynte Mette med VitaePro og tar nå tilskuddet hver dag. Hun liker at kosttilskuddet er utviklet for et liv i bevegelse med ingredienser for blant annet muskler og ledd.

– Det er også viktige for meg at ingrediensene er trygge og naturlige, samt at VitaePro er et norskutviklet produkt som har vært på markedet siden 2002, avslutter Mette.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • Løsningen for muskler og ledd
  • Nå med Collagen Duo i gave
  • Prøv NYE VitaePro til -50%

Nå kun 189,00 378,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen og sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun