VL_ALL_1200x600_Mette_Lone_Portrait_Lake_Summer_Vitaelab.jpg

Mette Lone

– Som personlig trener er jeg spesielt opptatt av å ivareta musklene mine, og brusk er viktig for leddene!

Personlig trener

Mette Lone er i begynnelsen av 40 årene og bor i Ålgård utenfor Stavanger med datteren sin. Hun har full jobb i en butikk i Sandes og ekstrajobb som personlig trener på det lokale treningssenteret. Hun stiller store krav til velvære og overskudd i hverdagen og er opptatt av hva hun får i seg.

Trening er blitt viktigere med årene

Da Mette passerte 40, kjente hun at kroppen begynte å krangle. Det var ikke like lett å komme opp på morgenen, og behovet for å trene føltes større enn noen gang.

– Jeg er vant til en hektisk hverdag, og det var uvant å føle seg begrenset, for jeg vil jo leve livet til fulle, smiler hun. Samtidig var det vanskelig å følge alle rådene til Helsedirektoratet om ernæring, og hun startet derfor jakten på kosttilskuddet som passet hennes person og livsstil.

Tar VitaePro for muskler og ledd

Høsten 2014 begynte Mette med VitaePro og tar nå tilskuddet hver dag. Hun liker særlig at det er skreddersydd for muskler og ledd.

– Det er også viktige for meg at ingrediensene er trygge, naturlige og veldokumenterte og at VitaePro er et norsk produkt som har vært på markedet siden 2002, avslutter Mette.

Bestill
  • For et liv i bevegelse

VitaePro

  • VitaePro - for et aktivt liv i bevegelse
  • Ingredienser for muskler og ledd
  • Få gratis kollagentilskudd i gave

Nå kun 164,00 328,00

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun