VitaeLab støtter Larvik Håndballklubb

VitaeLab støtter Larvik Håndballklubb

VitaeLab er en viktig medspiller når Larvik Håndballklubb har satt seg som mål å bli verdens beste håndballag for kvinner.

VitaeLab støtter LHK

- VitaeLab har, som en av våre hovedsponsorer, i en årrekke samarbeidet med Larvik Håndballklubb. VitaeLab støtter klubbens langsiktige arbeid og har vært en viktig bidragsyter for den utvikling klubben er i, forteller daglig leder i LHK Per Christian Andersen. Spillerne og støtteapparatet i Larvik HK gir uttrykk for at de har stort utbytte av å bruke VitaeLabs produkter. LHK står for verdier som VitaeLab i sterk grad ønsker å bli assosiert med og vi har utviklet et nært og godt samarbeid med klubbens ledere og spillere.

Om Larvik Håndballklubb

Larvik Håndballklubb (stiftet 31. mai 1990) er en håndballklubb fra Larvik. Klubben har som visjon å bli "Verdens beste håndballklubb". De rekrutterer spillere fra hele landet med mål om å gjøre dem til internasjonale spillere som leverer de beste resultater både på klubb- og landslagsnivå. Klubben rykket opp til eliteserien i håndball for kvinner i 1992 og har siden slutten på 1990-tallet vært den ledende klubben på kvinnesiden i Norge. Klubben stiftet etter at årsmøtene i Larvik Turn og Halsen Idrettsforening vedtok å etablere en egen elitesatsingsklubb for senior.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen. Nå inneholder også VitaePro Plus energivitaminet B12. NYHET - VitaePro Plus er Informed-Sport sertifisert, som betyr at produktet er kvalitetssikret for idrettsutøvere.

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for de 2 første mnd.

Ta vare på kroppen - prøv VitaePro Plus!

Prøv VitaePro Plus til halv pris - nå Informed-Sport sertifisert!

Introduksjonstilbud: Kun kr 174,- for første 2 mnd.

Kjøp Les mer
kr 348,00 kr 174,00

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

1) MUSKLER

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

2) BRUSK

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

3) IMMUNSYSTEM

  • Selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

4) HJERTE

  • Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

5) REDUSERER TRETTHET

  • Vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

6) BESKYTTER CELLENE

  • Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.