VP_News_NO_30s_knee_1200x600.jpg

VitaePro er bra for ledd!

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. Den NYE kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet.

I hundrevis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden den har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable.

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata-gruppene betydelig forbedring på leddfunksjonen.

Et Cochran review* i 2014 fant Boswellia serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. Forskerne konkluderte med at det var vitenskapelige bevis på at Boswellia serrata kunne bidra til å unngå ubehag i leddene.

* Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

Det er viktig å ta vare på kroppen

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der muskelmassen enten økes eller reduseres. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Mange eldre har vitamin D mangel, hvilket kan føre til at man opplever plager i musklene. Derfor er det ekstra viktig å få i seg nok vitamin D slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

I tillegg er det viktig med velfungerende ledd. Bevegelse og trening er ikke alltid det første man tenker på når man kjenner ubehag i kroppen eller når leddene kjennes stive.

VitaePro kan hjelpe dine muskler og ledd

VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

Et stort antall av våre kunder valgte VitaePro for å få hjelp for sine leddplager og muskelplager. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*!

5 grunner til å prøve VitaePro

  • Unngå unødvendige leddplager og muskelplager
  • Godt for immunforsvaret og hjertet**, samt bidrar til å redusere tretthet
  • Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata
  • Produktet leveres direkte hjem i din postkasse, og det er ingen bindingstid
  • Nå får du gratis kollagentilskudd - Collagen Forte - som velkomstgave

 

Spesialtilbud

Du kan nå prøve VitaePro til 50 % - kun 169 for første pakke. Prøver du nå får du også en pakke med Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

* Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

** Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Bestill
  • Nå enda bedre for hjertet

VitaePro

  • NYHET! Nå enda bedre for hjertet
  • Også godt for muskler, ledd og immunsystem
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 169,00 338,00

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå kun