VL_ALL_1200x600_Ruth_Engelstad_baker_med_barnebarn_Vitaelab.jpg

Ruth Engelstad

Det Ruth Engelstad liker aller mest er å tilbringe tid med sine barnebarn. Hun er opptatt av å fungere godt på jobb og samtidig leve et godt liv i hverdagen.

Hun jobber som hjelpepleier, en jobb som innebærer mange tunge løft og mye gåing hver dag.

Kom over VitaePro

– Jeg så reklame for VitaePro og tenkte at jeg godt kunne prøve produktet en periode, for å se om tilskuddet passet mitt kosthold og livsstil. Jeg har valgt å fortsette og har brukt det i mange år nå, forteller Ruth.

Aktiv og i bevegelse

– Det er viktig for meg å kunne være fysisk aktiv og i bevegelse. Da kan jeg lettere være i aktivitet med barnebarna og trenger ikke hvile på sofaen etterpå! Å bake sammen er moro.

 

Bestill
  • Godt for muskler og ledd

VitaePro

  • Ingredienser som er godt for muskler og ledd
  • Også godt for hjertet, immunsystemet og tretthet
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 159,00 318,00

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn)

Nå kun