VL_VL_ALL_1200x600_1907_Widar_Evensen_Hunting_Dog.jpg

Widar Evensen

Widar Evensen bor på et lite sted som heter Ådalsbruk. Sammen med kona Unni eier han en stor gård som krever mye arbeid og vedlikehold.

Med et yrke som travtrener, en stor gård og en aktiv hverdag har ikke Widar mye tid til overs for å ta det rolig.

Kona anbefalte VitaePro

Unni har brukt VitaePro i mange år og anbefalte Widar å prøve. Hun håpet det kunne være noe for Widar også, ettersom hun selv var veldig fornøyd. – Jeg har virkelig ikke angret på at jeg prøvde VitaePro!

Lange turer i skogen

Jakt er en av Widars lidenskaper og han kan gå i skogen i timevis uten at han blir lei.– Det føles godt å bare nyte den flotte naturen og bare ha en fin dag med jaktkameratene mine. Jeg anbefaler gjerne VitaePro til andre som har en like aktiv hverdag som meg!

Bestill
  • Godt for muskler og ledd

VitaePro

  • Ingredienser som er godt for muskler og ledd
  • Også godt for hjertet, immunsystemet og tretthet
  • Nå får du gratis kollagentilskudd i gave

Tilbud: -50 % første pakke

Nå kun 159,00 318,00

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD:
Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. REDUSERER TRETTHET: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn)

Nå kun