VL_VL_ALL_1200x600_1907_Antti_Riuttaskorpi_Calf.jpg

Antti Riuttaskorpi

Antti Riuttaskorpi driver som økologisk bonde i Finland og kunne ikke tenke seg et annerledes yrke. Antti har flere hundre kuer og nesten 70 kviger og kalver. Her trives han godt med sin familie, som også jobber på gården.

Lange dager

Økologisk jordbruk er hardt arbeid og fysisk krevende for kroppen. – Jeg blir jo ikke yngre med årene og daglig hardt arbeid og tidlige morgener er hardt for både kropp og energinivå.

Prøvde VitaePro

Antti så en annonse for VitaePro og valgte å prøve ut kosttilskuddet for å se om det kunne väre noe form ham. – Jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape, smiler Antti.

Klar for dagens utfordringer

Antti ser frem til å jobbe som bonde i mange år fremover. Han elsker å jobbe med dyr, og selv om det er et hardt arbeid mener han det gir mening i hverdagen.

Trygge og rene ingredienser

Som en bonde på en økologisk gård, er det viktig for Antti at maten skal være naturlig og ren. Det føles derfor riktig og trygt at VitaePro kun inneholder trygge og rene ingredienser.

En pakke med kosttilskuddet VitaePro
  • Løsningen for muskler og ledd

VitaePro

  • VitaePro feirer 20 år med en ny formulering for ledd
  • Inneholder ingredienser med dokumentert effekt
  • Nå kan du prøve NYE VitaePro til -50%

Nå kun 174,00 349,00

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt:
LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. ENERGINIVÅ: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje. BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. 

Nå kun